2 din 2
2
Așa da! (experiențe peste așteptări cu diverse firme)
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Avatar
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Despre Noumax Cluj!

Ză fărsl laptăp MBA, proprietatea mea, se strică! Touchpad-ul nu mai făcea click (defect hardware).

Supărat l-am dus la Nouamax, așteptându-mă la varianta scumpă, baterie umflată, sperând la varinata ieftină (înlocuire touchpad).

Supărat că rămân pană la 14 zile fără MBA, (așa scrie pe țâdulă).

Dus la ora 10.00, la ora 15.00 în aceeași zi sunat că e gata reparat. Un fir de praf a blocat funcționalitatea touchpad-ului.

Costul… sub bugetul planificat.

Primit MBA perfect funcțional și sclipitor. (l-au îmbăiat și l-au făcut să arate ca nou născut!)

Mulțam!

 Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.
__________________________________________

Ladă cu multe mere….

Profil
 
  [ Ignoră ]   [ # 17 ]
Avatar
RankRank
Jr. Member
Din: Bukale tata!
Macuser din: 12.01.13

-1: Orange Romania...Sunt client portat la ei de pe vremea cand au adus primii in Romania iPhone 3GS…am fost la Orange Lascar Catargiu cu iPhone din semnatura, probleme semnal, oamenii de acolo m-au atentionat ca acest device se schimba dar, daca il las acolo dureaza 4-5 zile (curieratul dureaza mult), iar daca ma duc eu singurel in Giulesti nr.333 mi-l schimba pe loc.
Cum nu puteam sta fara device (agenda, note, mailuri smd.) m-am urcat in masina, am dat drumul la GPS si vasti in 20 de min am ajuns la service Giulesti, facut formalitatile si in 15 min, am avut telefon nou cu toate aplicatiile instalate in el (si asta e contracost).


-2: iStyle Cotroceni...Am achizitionat un Router wireless APPLE Airport Express Base Station mc414Z/A
La instalare am intampinat o mica problema la conectare, doarece eu sunt pe o retea de cartier (foarte buna dealtfel) si aveam MAC-ul inregistrat in servarele lor de la vechiul router, care cu ajutorul baietilor mai sus mentionati m-am edificat unde pot gasi MAC-ul routerului AirPort Expres pt. al putea da furnizorului de internet….mi-a luat cateva ore sa caut si ei au avult muuuuulta rabdare cu mine, au stat cu mine pe telefon si dupa terminarea progamului 23:00 pana la 23:40 cand mi-am setat eu routerul…(pas cu pas ca’s novice in iMac), e de apreciat atata rabdare…zic cca 2,5h. :D

 Semnătură 

-iMac 24-inch, early 2009; Procesor: core 2 duo, 2.66GHz; RAM: 4GB; HDD: 640GB; Video: 256mb GeForce 9400; Tastatura wireless Apple si Magic Mouse. OS.X Mavericks
-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE
-AirPort Express Base Station

-In-Ear Headphones

Respecta ca sa fi respectat!!!

Profil
 
  [ Ignoră ]   [ # 18 ]
Avatar
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10

Am fost marti la Noumax cu al meu iPhone 6 care isi pierduse posibilitatea de a se conecta la 3G dupa ce am facut update la 8.1.3. Dupa un diagnostic scurt mi-au spus ca trebuie inlocuit. Miercuri la pranz era inlocuit, desi ei au spus ca dureaza 3-5 zile. N-am ce le reprosa, mai ales ca recent si-au schimbat locatia service-ului si e mai accesibil acum decat inainte. Cu asa servicii poate le frecventez mai des site-ul cand vreau sa cumpar ceva.

 Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

Profil
 
   
2 din 2
2