iBook - PB G4 12-14 inci (cerere revăzută și adăugită)
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Se caută un iBook G4 la 12 inci, cu bateria bună și cu airport, nu e musai și BT, cd/dvd-rom, dacă e combo nu strică, cu atît mai puțin dvd-rw. tastatura us qwerty, vă rog (e greu de lucrat cu qwertz sau, mai rău, cu azerty).
Rog PM cu detalii. Pt cei care nu știu, te duci frumos în dreapta sus la merișor, dai About this Mac, apoi More Info și salvezi treaba ca text, ocupă cel mai puțin spațiu; eventual, deschizi fișierul cu TextEdit și lași numai prima parte, cu configurațăia hard, nu mă interesează ce aplicații sînt pe acolo.

P.S. Deci revin: ibook sau PB, 12-14/15 inci, cu bateria bună (poate fi și cu bateria proastă, dar scade prețu’, una nouă e cam 500 RON), cu airport (fără airport, scade iar prețu’).
Continuați pe PM. Ei, doar o ofertă? Mai aștept, nu-i grabă.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/2991/

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca

Iti pot vinde eu unul, acum adus din state,l-am cumparat si avea placa de baza busita si am schimbat-o in Cupertino am si garantie inca daoua
luni pe ea( pot sa iti arat actele) e de 12’’ , 1.07GHZ, 786 MB DDR SDRAM, nu are nici wireless nici bluetooth si l-as da cu 750$ adica exact cat m-a costat pe mine fara transport. De te intereseaza: 0720600006

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca

pote e important: bateria tine 4,5 ore

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Pop Flaviu - 20 Octombrie 2006 04:36 AM

Iti pot vinde eu unul, acum adus din state,l-am cumparat si avea placa de baza busita si am schimbat-o in Cupertino am si garantie inca daoua
luni pe ea( pot sa iti arat actele) e de 12’’ , 1.07GHZ, 786 MB DDR SDRAM, nu are nici wireless nici bluetooth si l-as da cu 750$ adica exact cat m-a costat pe mine fara transport. De te intereseaza: 0720600006

Prea sus fără wl și bt

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.08.06

SALUT

Iti pot vinde eu un IBOOK G4, 1,33Ghz, 1GB RAM, 120 GB HDD, COMBO, baterie foarte buna (aproape 6h).

Laptopul nu este uzat, zgariat, lovit, etc, fiind intr-o stare exceptionala.

Pret: 650 Euro

Semnătură 

“In space no one can hear you scream”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Cattus, stiu personal ibookul lui alien din prima zi de cand il are si merita intr-adevar macar vazut! E superb, bine intretinut si merge perfect, full cu BT si WL, 12”, tot ce trebuie. Rar am vazut laptop asa ingrijit.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
D.O.R.U.T.Z. - 31 Octombrie 2006 10:19 PM

Cattus, stiu personal ibookul lui alien din prima zi de cand il are si merita intr-adevar macar vazut! E superb, bine intretinut si merge perfect, full cu BT si WL, 12”, tot ce trebuie. Rar am vazut laptop asa ingrijit.

I-am scris. Problema mea este că nu vreau ceva sus de tot și scump, condiția este ca fetița mea de 7 ani să joace sims 2, altfel îl iau degeaba! Scule tari am prin jur, ce naiba să mai fac cu încă una? să mă dau mare că-s maniac?

Semnătură