am facut timp de 2 luni o serie de filmulete ( in fiecare zi unul) mici pe un santier unde se construia o casa.
Acum as vrea sa le pun intr-un singur fisier ( film).
Cu ce soft as putea realiza asta.
am facut timp de 2 luni o serie de filmulete ( in fiecare zi unul) mici pe un santier unde se construia o casa.
Multumesc anticipat
Nu crezi că iMovie, prin însuși numele său, e ceea ce ai nevoie? simplu și clar.
Multumesc anticipat
Nu crezi că iMovie, prin însuși numele său, e ceea ce ai nevoie? simplu și clar.
Am avut un conflict cu IMovie si la-am trimis la plimbare in Trash.
L-am reinstalat si se bloca din nou
Oricum va multumesc pentru amabilitate si ptr raspunsuri
Daca doresti sa editezi foarte simplu filmele iti recomand MediaEdit 3 e mult mai simplu decat iMovie numai ca costa bani.
Sau daca doar vrei sa unesti filmele foloseste AddMovie.
Am avut un conflict cu IMovie si la-am trimis la plimbare in Trash.
L-am reinstalat si se bloca din nou
Oricum va multumesc pentru amabilitate si ptr raspunsuri
Am recitit mesajul inițial și nu am observat că dai acest detaliu, că nu merge iMovie. Ghicitor nu sunt, așa că nu puteam ști că ai încercat iMovie și nu a mers. Este ciudat ce spui și cu asta ar fi trebuit, poate, să începi. Dacă o aplicație Apple se comportă ciudat, atunci e ceva necurat cu sistemul. Câtă memorie ai? Ce sistem folosești? Din cele ce scrii, nu ai nevoie de soluții pro. Între timp, cineva ți-a mai dat o sugestie.
Am reținut ironia din ultimul text și, pe viitor, o să mă abțin să-ți mai dau sugestii.
iMovie sucks pentru ca pierde calitate, face fisiere de 3 ori mai mari decat ar face handbrake la o calitate mai buna, e greu, idiot si ia pauze dese.
daca sunt .mov sau .dv si QT ti le vede nativ, cel mai simplu e cu QT, copy si paste unul dupa altul. Salvat la sfarsit (salveaza fara convertire), iar apoi facut mai mic cu handbrake. Eu asa imi editez filmuletele facute cu iPhone-ul 4.
e chiar pacat, ca numai cu iMovie poate sa urce in galeria .Mac in sectiunea Movies, dar am facut un album de poze si le pun acolo cu upload in browser.