2 din 2
2
Neînțelegere între CS3 și RIP (sau driver?)
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07

desi apare ca stie, rip-ul ala nu va interpreta nimic corect daca nu dai flatten transparency. Selecteaza toate obiectele, dai flatten transparency. sau salveaza pdf/ps cu compatibilitate pdf 1.3.

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06

Eh… ce ușor îmi era când mă ocupam numai de grafică... LOL

Deci… mulțumesc tuturor pentru ajutor. Am mai așteptat un pic cu postarea “deznodământului”, să văd că și ies lucrările bine:

Până la urmă, deși soluția cu Flatten transparency se pare că-i cea mai indicată în asemenea cazuri, chiar și cu Flatten mi s-a-ntâmplat să-mi dea o eroare la un fișier ce-avea “de toate” în el, și să nu-mi scoată filmu’. Așa că n-am mai stat să testez dacă e de la fonturi sau de la mai știu eu ce (mă cam săturasem…), și am încercat cu alt PPD (un Lino Quasar IS V 3.0), și cu ăsta merge fără să trebuiască să dau Flatten sau Corvert to outlines.

(Ce mă mir e că tipul care a vândut firmei RIP-ul e expert în pre-press, și totuși ne-a configurat pe Mac-uri un PPD cam “impotent”. În sfârșit… o lecție de DTP cam neplăcută pentru mine…  confused )

OK, mulțumesc încă o dată tuturor, și week-end relaxat să aveți smile

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

Eu raman la concluzia ca ar trebui sa sapi si sa gasesti varianta hotfolders. Nu stiu cum se face pentru ca nu am mai vazut delta rip de 3 ani si nu imi mai amintesc meniul.
De acolo nu conteaza de pe ce sistem arunci in el un postscript in separatie pentru ca nu este sistem specific.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Offtopic: Bine ca nu avem aici edit si avem la vanzari unde fiecare isi rescrie anuntul: VANDUT, se poate inchide! buna idee..

Voiam sa mai adaug dar nu pot edita mai sus ca nu stiu daca in vremea aia se platea optiunea de hotfolder sau era oarecum integrata. Deci nu stiu daca o ai neaparat pe acolo. In ziua de azi se plateste orice lucru cat de mic, doar sa mai ia ceva bani dezvoltatorul…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Inca ceva…

ftp://akamai.tehnokratt.net/DeltaRIP-list/PPDs/

poate te ajuta… sa mai precizez odata ca nu exista buton de edit? hai ca nu mai precizez.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Apare de multe ori informatia asta: nu mai exista edit, atata timp cat nu se va repara bugul din EE care a permis unui bou sa vandalizeze forumul. La vanzari, autorii ii cer adminului sa modifice anunturile sau titlurile. Nu apare acolo “edit by Admin”?

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Repet ce am mai spus altă dată: ce versiune de postscript ştiu maşinile?
PS2 nu acceptă transparenţe.
PS1 nu accepta decît fonturi la curbe (sau postscript) şi un număr limitat de puncte de inflexiune, dacă-mi aduc aminte…

2 din 2
2