Qik question: Am niste poze bagate in iPhoto care sunt urat categorisite etc. Cum fac sa sterg toate pozele din iPhoto Library fara ca pozele sa fie sterse permanent de pe disc?
as raspunde eu, dar nu prea inteleg. dupa ce le-ai sterge… ce ar urma, sa le bagi din nou in iphoto library sau sa le vezi altcumva de pe hard, sau…???
Dacă atunci când le-ai importat le-ai copiat / mutat în iPhoto library le găsesti în folderul Pictures-> iPhoto Library (pe care il deschizi cu dreapta maus “show package…” ) ->Originals
Deci e f simplu ce intreb! Cum sterg tot ce am in iPhoto fara sa sterg fizic pozele. am incercat sa le bag in trash ..dar daca dau empty trash am inteles ca se duc de tot eu nu vreau asta !
adica le mut la o noua locatie ? pai si iPhoto nu le gaseste automat noua locatie ? gen ca-n iTunes. cand muti o melodie dintr-un loc in altul o gaseste instant ! ti-o canta chiar si daca e in Trash
Inca o intrebare : daca sa zicem import in iPhoto folderul X iar peste catva timp mai adaug o poza in folderul X se va actualiza automat si in iPhoto ?
n-am iphoto dar nu cred, astea pe baza de import au o baza de date in care tin minte ce poze si pe unde sunt. bridge de exemplu le citeste de pe hard si se updateaza, lightroom care importa nu se updateaza.
salutare! vreau sa mai sterg cativa mb din libraria iphoto ca sa imi intre pe un dvd. am gasit folderul “data.noindex”. in el sunt niste poze si are cam 200mb. pot sa il sterg? pozele din el le gasesc si in “originals” si in “modified”. deci?
cum import poze in iPhoto fara sa mi le bage din nou in library-ul lui. pentru ca ocup spatiu aiurea.. de ce sa le importe din nou cand eu le am deja intr-un folder? La iTunes am debidat optiunea de import music to library ..in iPhoto nu exista ceva de genul ?