caut programator pentru iOS, Symbian, Android
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.10.05

Salut,

E vorba de o aplicatie prin care sa se citeasca niste coduri de bare cu camera de pe smartphone, si apoi sa se interfateze cu o baza de date online si sa scoata din acea baza de date un rezultat conform codului de bare.

Pls contact pe PM.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

fii mai clar, cauti un programator 3 in 1?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Cred ca el inca nu are Smartphone-ul, prima data vrea aplicatia si pe urma cumpara Smartphone-ul pentru care are aplicatia… Sau vrea aceasi aplicatie pentru toate 3…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.10.05

Deci un soi de http://redlaser.com/ ?

Am facut un QR code reader pentru iPhone de mult si nu a fost deloc distractiv: camera era noisy si pentru a focaliza bine trebuia tinut un pic la distanta codul de bare.

Am dubii ca o sa gasesti pe cineva care sa lucreze pe toate 3.

(Nu ma intereseaza proiectul, doar imi dau cu parerea.)

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07
3nd3r - 09 Februarie 2011 04:54 PM

Salut,

E vorba de o aplicatie prin care sa se citeasca niste coduri de bare cu camera de pe smartphone, si apoi sa se interfateze cu o baza de date online si sa scoata din acea baza de date un rezultat conform codului de bare.

imi poti spune spune si mie unde pot gasi baza de date cu toate codurile de bare a magazinelor: metro, selgross, leonardo, mega-image, itzy-bitzy și librăria noi???
nu știam că acestea sunt publice!
“interfararea” cu acestea nu înseamnă cumva caz penal?

restul problemelor cauzate de coduri de bare identice care apar în Ț-șpe magazine cu tot atâtea prețuri sunt simple detalii logistice.

spor!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.10.05

Clarificari:
- ma ocup de un proiect mai larg, iar aplicatia aceasta are un rol in acest proiect;
- @.ral:cr: nu neaparat 3 in 1. imi trebuie programatori profesionisti pentru iOS, pentru Symbian, pentru Android, nu amatori; cineva care poate programa iOS la nivel pro presupun ca n-ar avea probleme in a porta o aplicatie de genul asta si pe celelalte OS-uri; daca nu se poate, atunci cate un programator pentru fiecare din aceste sisteme, dar prioritatea este iOS;
- @belasajgo: vreau aceeasi aplicatie pentru toate 3 platformele
- @fierarul: multumesc pentru feedback, da, ceva de genul asta.
- @haris: aplicatia nu va interfata cu ORICE baza de date, ci cu o baza de date specifica, accesata cu acordul proprietarului, evident. “Guilty until proven innocent”, is it?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Codul de bare n-are nici o legatura cu preturile unui magazin. El arata doar codul produsului. Pe acelasi principiu se bazeaza si Delicious Library.

Codurile nu sunt nici un secret. Ele sunt scrise pe produs, imediat sub bare. Sunt la fel de publice ca si celelate informatii de pe produs, continut, nume, etc. Citirea lor cu orice device nu inseamna interferare.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Ceva similar si functional, dar pe niste device-uri speciale, au COR-istii, CAREFFOUR-istii, si ceilalti. In cadrul magazninului, cititorul de co de bar, comunica cu computerul centra unde este baza de date si ii da anumite rezultate.
Cred ca colegul nostru doreste o aplicatie, care sa poate fi folosita pe orice smartphone, pentru a nu mai fi obligat ca depozitul/magazinul/curierul care o cuumpara sa mai bage bani si in device-uri speciale.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….