Prelucrare lemn cu ajutorul laserului
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Salutare, ma intereseaza sa fac 2 panouri din astea laterale. Ofer masuratori si vector… m-ar interesa prelucrarea cu laser.

http://www.dropbox.com/gallery/2337336/1/CustomMaschine?h=653cc4

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Sper ca nu te superi ca intervin, dar cand am citit titlul, am zis ca angajeaza adminii global-moderator sau ceva pentru forum smile)

Bafta la cautari !

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06
AlexBuga - 31 Martie 2011 07:52 AM

Salutare, ma intereseaza sa fac 2 panouri din astea laterale. Ofer masuratori si vector… m-ar interesa prelucrarea cu laser.

http://www.dropbox.com/gallery/2337336/1/CustomMaschine?h=653cc4

Dacă te referi la decuparea unor laterale pentru Maschine cu laseru’, cred că știi că lemnul decupat cu laseru’ rămâne în dungă închis la culoare, adică ars. Mai bine decupate cu un router CNC—am un văr care face borduri de parchet pentru export, și are așa ceva. Și are și lemn de tot felul, inclusiv exotic.

Dacă la “pirogravarea” unui text cu laseru pe laterale te referi, pot vorbi cu el să văd pe cine știe-n țară cu scule pentru așa ceva.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Salut. Da, asta vreau sa fac. Sa decupez si sa le scobesc canalele alea unde vin prinse.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 

OK, vorbesc mâine cu el, și te anunț ce și cum.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.08.09

cauta pe net MasterMedia Advertising. Mi-am facut eu niste boxe gravate la ei acum 1 saptamana. Au iesit absolut perfecte.

Semnătură 

Mac, probably the best beer in the world!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Dacă MasterMedia e din București, recomand și eu să apelezi la ei—persoana cu routerul de care ziceam e profesionist, da’ e din provincie.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.08.09

da, sunt prin 13 septembrie pe langa Mariott.

Semnătură 

Mac, probably the best beer in the world!