safari, fonturi pe net… si forumuri
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hay River, North of 60, Canada
Macuser din: 12.10.06

servus.
a venit macbooku’, toate bune si frumoase. fan netscape, am pus netscape. WROOONG… se misca precum melcul. ok, dezinstalat netscape, continuat navigat cu Safari. asta se misca bine, da’ ... intru pe diverse forumuri (nu de mac) si acolo posturi intregi sunt ... blanc.

nu ma pricep. sunt fotograf, si asta’i primu’ mac. am incercat sa nu fiu RTFM si am citit tot ce’am gasit pe aici despre fonturi si Safari - nimeni cu probleme similare. pe la Safari n’am gasit vreo setare cum ca “use certain fonts” - sau n’am stiut eu unde sa ma uit.

s’a mai lovit cineva de treaba asta? si daca da, ce’a facut?
multumesc…

Semnătură 

PEBKAC
Problem Exists Between Keyboard And Chair.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
andix - 20 Octombrie 2006 01:03 AM

servus.
a venit macbooku’, toate bune si frumoase. fan netscape, am pus netscape. WROOONG… se misca precum melcul. ok, dezinstalat netscape, continuat navigat cu Safari. asta se misca bine, da’ ... intru pe diverse forumuri (nu de mac) si acolo posturi intregi sunt ... blanc.

nu ma pricep. sunt fotograf, si asta’i primu’ mac. am incercat sa nu fiu RTFM si am citit tot ce’am gasit pe aici despre fonturi si Safari - nimeni cu probleme similare. pe la Safari n’am gasit vreo setare cum ca “use certain fonts” - sau n’am stiut eu unde sa ma uit.

s’a mai lovit cineva de treaba asta? si daca da, ce’a facut?
multumesc…

- dă, te rog, un exemplu, un screenshot, ceva, mie nu mi s-a întîmplat așa ceva! Intri pe site-uri în congoleză sau alte limbi ciudate? Doar atunci ar fi probleme.
- cum să nu se seteze fonturile default? te-ai dus în Preferences și nu ai găsit? (vezi poza)
- Netscape nu se mai mișcă în versiunile noi de mac os x, mai ales pe macintel, încearcă Opera și Firefox, sînt frumoase și ele, eu m-am lipit de Safari.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

et voila, un screenshot.  scuze ca’i asa mare da’ nu am photoshop, cu al’ceva habar n’am inca sa umblu… (rogu’va, daca aveti cunostinta de un PS Elements pentru 10.4 dati un PM… )

fenomenu’ e urmatoru’: cand incarca pagina (chestie de o secunda-doua) se vede textul…. apoi, cand a terminat de incarcat, pfff! it’s gone. practic vad kilometri intregi de threaduri…. goale.
am incercat si schimbarea din western in central european…. nada.
ce fac gresit? :|

Semnătură 

PEBKAC

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Tu nu faci nimic greşit. Am intrat şi eu de curiozitate să văd ce se întâmplă. Vina e a celor care au făcut situl, au nişte “bălării” prin codul HTML care fac ca în Safari textul mesajelor să devină invizibil. Încearcă cu Firefox, merge. Şi neapărat scrie-le administratorilor sitului, spune-le să facă ceva cu situl, e numai vina lor.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
andix - 20 Octombrie 2006 12:32 PM

et voila, un screenshot.  scuze ca’i asa mare da’ nu am photoshop, cu al’ceva habar n’am inca sa umblu… (rogu’va, daca aveti cunostinta de un PS Elements pentru 10.4 dati un PM… )

fenomenu’ e urmatoru’: cand incarca pagina (chestie de o secunda-doua) se vede textul…. apoi, cand a terminat de incarcat, pfff! it’s gone. practic vad kilometri intregi de threaduri…. goale.
am incercat si schimbarea din western in central european…. nada.
ce fac gresit? :|

Mda, așa cum zice și Tudor, e cestiune de programare a site-ului. Am avut și eu probleme din astea acum ceva ani, uneori programatorii fac erori și nu testează decît cu IE.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

multumesc.
dau jos acu firefox… am mai intalnit boala “nu testez decat cu.”  ma gadisem ca n’o fi cazu - masina noua, user de asemenea… bine ca n’a fost PEBKAC. sau nu complet. apropos, sa’mi updatez semnatura.

EDIT - wow, it’s working…. smile
multumesc din nou.

Semnătură 

PEBKAC

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
andix - 20 Octombrie 2006 01:21 PM

multumesc.
dau jos acu firefox… am mai intalnit boala “nu testez decat cu.”  ma gadisem ca n’o fi cazu - masina noua, user de asemenea… bine ca n’a fost PEBKAC. sau nu complet. apropos, sa’mi updatez semnatura.

EDIT - wow, it’s working…. smile
multumesc din nou.

încearcă și Opera

Semnătură