Se pare ca ” factorii de decizie ” ai site-ului au inceput sa aiba probleme.
Pe langa faptul ca sterg de la sine putere anunturile fara nici un fel de logica si explicatii, au capatat un nou stil de subtilitate.
Raspunsurile lor in cazul in care sunt trimise sunt aproape monosilabice, de o subtilitate greu de imaginat .
Cred ca o revizuire a comportamentului trebuie avuta si de administratori nu numai de membrii, bunul simt este universal si este valabil pentru toti.
BioHAZARD - nu deruta omul, Command-n nu are deloc secțiune de anunțuri de vânzări.
safe zone - ai puțin bun simț și citește și respectă regulamentul de la vânzări sau încearcă pe okazii sau alte site-uri dedicate vânzărilor. Macuser.ro nu este magazinul tău personal ci un forum de discuții.
Vreau sa stiu punctual unde am incalcat regulamentul, cred ca este normal sa primim aceleasi raspunsuri clare si concrete la fel cum sunt si regulamentele.
Nu inteleg de ce raspunsurile sunt diferite, unul plin de ” esenta ” cand vi s-a adresat intrebarea pe PM si altul cand intrebarea este publica?
Oricum nici pana in momentul de fata nu am inteles unde am incalcat regulamentul.
Nu vreau sa intram intr-o polemica fara sfarsit dar comportamentul dumneavoastra nu este corect.
Eu sunt moderator la vanzari si sincer nu mai tin minte daca ti-am sters sau nu anuntul. Insa de cele mai multe ori le sterg pentru ca le SCRIETI EXACT ASA, CU LITERE MARI CA SA SE DIFERENTIEZE, lucru nepermis de regulament.
Asa ca daca acesta a fost motivul, il poti reposta corect fara nici o problema.
Mentionez ca am respectat regulamentul. ma deranjeaza faptul ca nu exista o unitate in filtrarea acestor anunturi.
M-a deranjat comportamentul, atitudinea aroganta si nu in ultimul rand calificarea mea de samsar, daca avea putina rabdare si citea istoricul se observa ca este vorba de acelasi produs pe care vreau sa-l vand din luna decembrie.
Mentionez ca am respectat regulamentul. ma deranjeaza faptul ca nu exista o unitate in filtrarea acestor anunturi.
M-a deranjat comportamentul, atitudinea aroganta si nu in ultimul rand calificarea mea de samsar, daca avea putina rabdare si citea istoricul se observa ca este vorba de acelasi produs pe care vreau sa-l vand din luna decembrie.
Bre safe zone, tu ai greșit ceva, altfel nu era șters. Dacă zici că era 100% conform regulamentului - repune-l. Dacă nu o să fie - iei ban. Sau încearcă pe okazii.ro. Sau pe command-n - să iei ban și acolo.
Cred ca nu am fost bine inteles sau se doreste denaturarea discutiei care se se refera strict la atitudinea celor care gestioneaza site-ul.
Mesajul tau este partinitor, nu doresc sa comentez mai mult pentru ca incepem sa divagam si sincer nu are rost.
Acum referitor la conformitatea mesajului repet ca era mai mult decat rezonabil in comparatie cu multe anunturi, de altfel nici pana in momentul de fata nu am primit inca un raspuns la motivul pentru care a fost sters.
Normal este ca cel care l-a sters sa-l repuna pe forum.
Repet pentru ultima oara este vorba de atitudine, de comportament, este simplu…. nimic altceva.
Chiar și în ceasul al doisprezecelea tu nu ai citit regulamentul. Anunțurile de la vânzări se șterg fără preaviz. Comportamentul administratorilor este confirm regulamentului. Dacă ție nu îți convine regulamentul de aici, ești liber să mergi pe orice alt site de pe internetul ăsta mare să-ți vinzi ce ți-oi vinde. Macuser.ro NU este okazii.ro și nu are nici intenția să devină.
Ma faci sa rad, esti paralel cu discutia,in continuare o ti pe a ta fara nici o logica sau argument, am inteles ca esti subiectiv.
Incearca sa citesti tot ce am scris in aceasta discutie si poate vrei sa intelegi, de fapt tu ai inteles dar de asta este.
haha, n-aveai nevoie de safe zone ca sa-ti dai seama de asta. iti ziceam eu.
si stii de ce? pentru ca daca un user iti trimite un PM (pentru administrator) intreband de ce i-ai sters mesajul, ai investiga si i-ai raspunde. dar nu de asta esti paralelizat, nu.
te-ai paralelizat pentru ca la un mesaj in care esti anuntat ca administratorii au probleme (in deschidere), apoi ca nu suntem unitari in decizii (decizii in ghilimele ca doar mesajul cauta sa te umileasca) tu nu raspunzi cu ban instant. nu. tu continui sa citesti si afli ca userul a investigat si sunt “n” anunturi care nu respecta regulamentul. practic admite ca anuntul lui nu respecta regulamentul la fel ca si celelate “n”. desi apoi va deshide un alt topic pe tema asta. si tu, paralelizat ce esti, citesti mai departe. si afli ca trebuie sa te justifici, sa spui de ce ai sters, bine, daca reusesti “sa ai amabilitatea” de a raspunde. insulta dupa insulta, si tu, paralelizatule, citesti in continuare.
si apoi ii raspunzi sugerandu-i un site de vanzari, unde anunturile userului suparat isi au locul. dar nu. revine in forta, cu mai multe “drepturi”, considerente, userul vrea sa inteleaga, sa te justifici, paralelizat ce esti.
alte 3 jigniri si pe forum, ca sugestiile si reclamatiile asa trebuie scrise. fiind paralelizat, nu ai dreptul ca sa fii tratat cu minim respect si decenta. nu. esti paralel.
stii ce zic eu? noroc cu ceilalti admini, bai paralelule! pentru ca ceilalti 3 admini tocmai l-au banat pe safe zone. nu pentru ca a gresit. ca n-a gresit cu nimic, bai paralelule! ci pentru ca si ceilalti admini sunt paraleli si vor sa-l faca exemplu pe safe zone. nu e ok sa ai dreptate. nu cand insulti adminii unui site. nu cand te pisi pe covorul lor in casa lor.