Mă interesează și pe mine să mă apuc de un pic de programare folosind Xcode4 - mă interesează dacă exista pe undeva tutoriale, eventual aplicații descrise pas cu pas… Cu ce să încep, care e pasul 1? Ce ar trebui să știu înainte de a mă apuca de asta?
Sincer, nu. Adică nu la un nivel demn de laudă; am avut tangențe în facultate cu C, Pascal și Java (ca orice student la Politehnică), să zicem că ceva ceva mi-oi mai aduce aminte.
Sincer, nu. Adică nu la un nivel demn de laudă; am avut tangențe în facultate cu C, Pascal și Java (ca orice student la Politehnică), să zicem că ceva ceva mi-oi mai aduce aminte.
pai pui mana sa cumperi niste carti de “C” deschizi xcode si apoi ⌘ + R
Frumos ar fi să găsesc ceva pentru absolute beginner adică ceva care să mă poarte prin toate fazele incipiente unui proiect nou (interfață, mod de lucru, tool-uri, etc); apoi să încep cu primul “Hello world!” urmând ca după să trecem la lucrurile un pic mai complicate…
Frumos ar fi să găsesc ceva pentru absolute beginner adică ceva care să mă poarte prin toate fazele incipiente unui proiect nou (interfață, mod de lucru, tool-uri, etc); apoi să încep cu primul “Hello world!” urmând ca după să trecem la lucrurile un pic mai complicate…
Ca să nu las în aer discuția, a mers și la mine după multe încercări eșuate. Mi-a dat prin cap să bag din nou datele cardului în profilul AppStore și pe urmă mi-a zis ceva de un nou policy și apoi a mers orderul la XCode. Dacă într-adevăr se schimbaseră termenii era frumos să îmi zică într-un mesaj de eroare într-una din cele zece încercări de achiziționare XCode… în fine, bine că a mers.
De cand am instalat Xcode 4 pe Snow Leopard nu mai functioneaza Valgrindul: da segmentation fault la orice rulare. Pe Lion se comporta la fel (screenshot). Acum astept sa instaleze Xcode 4.1, desi nu ma astept la minuni. Se mai confrunta cineva cu problema asta?
E gratis pentru că înainte când cumpărai Mac OS-ul, pe CD/DVD era și XCode. Acum, dacă Lion-ul e disponibil în App.Store, pentru cei cu Lion XCode 4.1 e la liber în App.Store.