Program VIDEO [cu subtitrare]
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.05.11

Salut. Sunt utilizator nou de mac si nu ma descurc in privinta a 2 aspecte. 1. Un program de vazut filme pe care pot sa incarc o titrare prin drag and drop (de pe desktop pe imaginea de rulare a filmului). Vreau asta pentru ca atunci cand scot mai multe titrari de pe net sa pot vedea care titrare e buna. 2. un program de ascultat muzica. Cu itunes nu ma descurc. Daca incarc muzica in library atunci cand dau sync cu iphoneul imi copie toata muzica pe tel. In ideea ca m-am facut inteles. Va multumesc si astept sfatul vostru.

[ Modificat: 30 Mai 2011 09:24 AM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08

2. Conectezi iPhone-ul, iti apare in iTunes telefonul la “Devices”, selectezi tab-ul “Music” si apoi poti seta exact ce vrei sa ti se copieze pe iPhone: playlist-uri, sau anumiti artisti, etc (vezi imagine). Sau poti sa-i setezi sa-ti umple random spatiul liber cu muzica. Daca vrei alte functionalitati, solutiile se gasesc in add-on-uri la iTunes, nu in alte aplicatii.

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

1. Cu VLC sau MPlayerX (http://mplayerx.org), probabil si altele, apesi S in timp ce vezi filmul si se incarca celelalte subtitrari (daca sunt in acelasi folder cu filmul si au acelasi nume - cazul VLC, sau sunt in aceasi folder si au orice nume - cazul MPlayerX).

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.05.11

Multumesc mult pentru interes. Dar aveti idee de vreun program care sa caute automat subtitrare pe net asa cum face bsplayer ? Multumesc incaodata

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ar fi iSubtitle.