Itunes “imposibil”
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.05.11

k. Deci imi vine sa sparg laptopul :D. Nu stiu sa folosesc itunes-ul poate ma poate ajuta cineva, va rog, Am muzica pe un hdd extern (vreo 5gb) Vreau sa ascult, import toata muzica in playlists din itunes. Cand fac drag and drop de pe hdd in itunes-library-muzic incepe sa-mi copieze muzica pe partitia de pe pc, EU VREAU DOAR SA ASCULT MUZICA DE PE HDD FARA SA O COPIEZ IN CALC.  Si a 2-a intrebare.(VEZI FOTO DIN ATASAMENT) de ce nu imi incadreaza toate melodiile pe acelasi album? Artistul e acelasi si numele albumului la fel ?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 

IN POZA E URMATOAREA SITUATIE… UN ALBUM CU ACELASI NUME SI ACELASI AUTOR E IMPARTIT IN 2 IN PARTEA DE SUS ANUMITE MELODII, IAR IN PARTEA DE JOS RESTUL MELODIILOR   MULTUMESC PENTRU AJUTOR

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Nu-l sparge, pune-l la donații.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07
acatalyyn - 31 Mai 2011 01:45 AM

IN POZA E URMATOAREA SITUATIE… UN ALBUM CU ACELASI NUME SI ACELASI AUTOR E IMPARTIT IN 2 IN PARTEA DE SUS ANUMITE MELODII, IAR IN PARTEA DE JOS RESTUL MELODIILOR   MULTUMESC PENTRU AJUTOR

Selecteaza-le pe toate, apoi la “Get info” modifica-le autorul cum vrei tu, gen “Ionescu2”, salvezi, apoi modifici din nou “Ionescu”.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Multumesc pentru interes. Dar cu prima problema nu ma poate ajuta nimeni? Cum sa ascul muzica cu itunes de pe un hdd extern fara sa o copiez pe hdd inter? MULTUMESC

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

uita-te la poza aia de o puse nvmarian…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08
acatalyyn - 31 Mai 2011 10:11 AM

Multumesc pentru interes. Dar cu prima problema nu ma poate ajuta nimeni? Cum sa ascul muzica cu itunes de pe un hdd extern fara sa o copiez pe hdd inter? MULTUMESC

Vezi in Prefrences -> Advanced

PS: Voi nu va uitati in preferintele unui program? :-?

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ....  Am vazut!  MULTUMESC FRUMOS/////

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Deci nu-l mai spargi!
Asta se cheamă, de regulă, RTFM! Dar Edgar Allan Poe zice că tocmai lucrurile pe care le avem sub nas sînt invizibile! smile
Am citit prea tîrziu ca să dau un screenshot.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 
iaru - 31 Mai 2011 07:19 PM

Deci nu-l mai spargi!
Asta se cheamă, de regulă, RTFM! Dar Edgar Allan Poe zice că tocmai lucrurile pe care le avem sub nas sînt invizibile! smile
Am citit prea tîrziu ca să dau un screenshot.

Nu prea inteleg ce vrei sa spui, ce inseamna RTFM? si ce legatura are Edgar Allan Poe cu ce facem noi aici

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

RTFM = Read the ... manual!.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5