Am o rugăminte: aici ni se spune că L are dict și pt engleza britanică. Ar putea careva să mi le imprumute?
Mulțumesc!
unde le gasesc in sistem?
MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”, Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)
Da, e ciudat: File > Open Dictionaries Folder duce in Library, intr-un folder gol.
‘/Library/Dictionaries/’ Dar înțeleg că în Lion librăriile sînt ascunse și împachetate (se apasă alt sau ctrl pe fișier să-i vezi conținutul?) NU vreau să trec la Lion, dar dicționarele britanice (și altele noi față de SL?)…
E gol. Mai sapam.
Hmm… Nu e urgent, și nu pociu să știu unde sînt… În SL sînt 4 libraries, poate în User? Mulțumesc!
Le-am gasit. Acum le urc pe FTP si iti trimit un PM cu datele. Pun tot ce e nou, in afara de cele japoneze.
scormoniciosule
Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….
uat? Nu e-n Dict.
Mulțumesc mult! Merg toate (cele US era deja, dar diferă mărimea, nu mă prind de diferențe).
Ei și dacă tot veni vorba, ce mai face DEXoffline? (nudge-nudge)