DVI ciudat
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 21.04.07

Buna!
Am un monitor Hitachi 42PD3000e al carui stb ( set top box ) lipseste, si vreau sa il conectez la un receptor sau la calculator, insa nu stiu cum sa identific mufa dvi pe care o are monitorul ( este o mufa atipica, pe wiki nu apare nimic referitor la aceasta mufa). Am atasat o poza…daca ma poate ajuta cineva, va rog. Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member

Hmm…nu a intalnit nimeni asa ceva?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ia vezi dacă găsești ceva în manualul de service

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Multumesc f mult. Am download-at manualul, deja de ieri,dar nu am gasit nimic :(

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Eu zic ca este o mufa standard DVI-D Dual Link.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

dvi-d are 24+1 pini, cea pe care eu am atasat-o initial are 27 in total.Am atasat o imagine cu dvi-ul despre care tu crezi ca este, ca sa vedem diferenta. Oricum, multumesc mult.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Am vazut diferenta de care zici tu, dar modelul acela de DVI cu acele 2 gauri nu este unul standardizat, cel putin nu foarte raspandit. Cablul de la monitor cum este? Are si cablul 2 pini in plus? E posibil ca acele doua gauri sa nu fie necesare pentru functionarea monitorului sau este posibil si ca Hitachi a folosit o mufa diferita din cine stie ce motiv…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Asta e problema, ca nu am cablu. Sper ca cele doua gauri sa nu fie necesare in functionarea acelui monitor, maine probez. Multumesc mult.