2 din 2
2
Probleme diacritice în Lion
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Naiba sa-l ia de user (de cont, vreau sa zic smile ). Daca nu merge reparat, fa-ti altul, verifica sa mearga tastatura, transfera ce-i de transferat din userul vechi si apoi pune-i cruce.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 24.10.07

hello

am si eu o problema care ma dispera de ceva timp, am cautat si pe forum, insa n-am gasit raspunsul. Daca totusi exista, va rog respectuos sa nu dati cu altceva… decat cu adresa/solutia problemei smile

Ideea e ca pe MAC scriu in m$ word cu Arial Narrow sau Trebuchet MS, insa pe w|ndow$ in word apar casute in loc de literele ș si ț. Am layoutul setat pe Romanian-standard si in alte locuri n-am observat probleme. O fi problema cu fonturile Trebuchet MS șiArial Narrow de pe MAC - din cauza faptului ca layoutul Romanian (fara cuvantul Standard) nu contine literele ș si ț?

Multumesc frumos pentru orice raspuns, ajutor!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București, undeva pe Pământ
Macuser din: 13.11.06
codemaster - 04 Noiembrie 2011 10:00 PM

Ideea e ca pe MAC scriu in m$ word cu Arial Narrow sau Trebuchet MS, insa pe w|ndow$ in word apar casute in loc de literele ș si ț.

Problema este „la” ei, nu la tine.

Pe Windows-uri din zilele noastre (Vista sau 7), problema asta a dispărut.
Cei care mai folosesc XP, să-și instaleze pachetul EUupdate. Este gratuit și conceput special pentru asta. Acoperă fonturile Arial, Times New Roman, Trebuchet și Verdana.

Este stupid să încerci să strâmbi un lucru deja corect în încercarea de a conserva o problemă strâmbă, mai ales când sistemele și aplicațiile implicate sunt capabile Unicode.

Cristi

Semnătură 

... cea mai bună armă este adevărul – cu condiția să știi să-l folosești

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
INconstantIN - 03 Noiembrie 2011 05:51 PM

De mână l-am pus. Problema e că e Ok pentru un user și nu e Ok pentru altul, userul de bază, cum ar veni.

Daca le-ai instalat in libraria unui user, este valabil doar pentru acel user, daca le-ai instalat in libraria sistemului, este valabil pentru toti userii.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

2 din 2
2