4 din 6
4
iOS 5.0.1
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.11.11

dupa update cu 5.1 pe un iphone S4,am probleme cu apelurile.dupa ce apelez nu aud absolut nimic.trebuie sa conectez si sa deconectez difuzorul,apoi functioneaza.cei de la orange sunt in plop.va rog,sprijin.multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.02.09

@dexxter
Am fix aceiasi problema.
La mine a inceput asa:
- joi seara - bagat telefonul in PC pentru o sincronizare cu iTunes, chestie nefacuta de ceva timp si bateria s-a incarcat pana pe la 90%;
- de joi si pana vineri seara a disparut pur si simplu bateria, s-a terminat in nici 24 de ore de stand-by si cam o ora de utilizare iar vineri seara a zburat de la 40% la 15% in 4 ore, in conditiile in care inainte ma tinea in stand-by pana la doua zile si un pic cu 4-5 ore de utilizare fara sa ajunga la 20%;
- vineri spre sambata noaptea l-am lasat sa se descarce complet;
- sambata dimineata l-am incarcat la 100% de la priza;
azi, la 22 de ore de stand-by era la 68% si face fix chestia cu timpi identici la stand-by si la utilizare. WTF???
nu cred ca iOS 5 e de vina pentru ca eu am 4.3.

Semnătură 

mandru ex-posesor de Powermac G4 Quicksilver

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRank
Jr. Member

cam asa arata acum.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRank
Jr. Member

restore si update la 5.0.1 si totul e la normal. baterie tine mai bine. cam 5 ore de stand-by cu 20 de min de wi-fi si e inca la 100%

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

sal’tare!
revin cu ultimele observatii:  dupa cele enumerate mai sus, durata de viata a bateriei s-a ameliorat. de exemplu, daca pana la setarile descrise mai sus, seara inainte de culcare, pe la ora 23-24 mai aveam 20-22%, acum am lejer intre 40 si chiar 56%; utilizarea nu s-a schimbat deloc, adica am folosit telefonul ca si pana acum.
@ozenel: n-as fi facut restore pt ca, de exemplu, vreau sa-mi pastrez sms-urile in telefon, inclusiv cele din aplicatia Viber. Te rog sa mai dai pe aici si sa ne spui cum se comporta la utilizare normala, pt ca dpmdv treaba cu stand-by-ul e un pic relativa.

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

@ozenel: ultima captura pusa de tine este dupa restore si update la 5.0.1? pt ca e tot ciudat ca standby = usage…

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.09.11

Vom avea jailbreak untethered pe iOS 5.0.1 confirmat.

http://pod2g-ios.blogspot.com/

http://twitter.com/#!/pod2g

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sigur, problema e cand…

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Personal cred ca in putin timp din moment ce pe iphone-ul 4 al lui pod2g are deja un astfel de JB , dar se poate sa mai fie de asteptat pt. ca sa fie totul ok si pentru iPhone 4S.

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

5.1 e deja beta pt developeri, ar trebui sa se grabeasca daca vor sa mai prinda vreun dispozitiv cu 5.0.1

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Ce treaba au cei care dezvolta o astfel de solutie de JB cu ce versiuni apar…
Cei care trebuie sa tina cont de asta ar trebui sa fie utilizatorii ca pentru ei se face asta si ” for free ” , iar daca nu vor fi rezolvate invulnerabilitatile pe urmatoarele versiuni iti dai seama ca va fi lansat JB unth si pe alea.

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.04.08
giovaniciuca - 27 Noiembrie 2011 06:25 PM

dupa update cu 5.1 pe un iphone S4,am probleme cu apelurile.dupa ce apelez nu aud absolut nimic.trebuie sa conectez si sa deconectez difuzorul,apoi functioneaza.cei de la orange sunt in plop.va rog,sprijin.multumesc.

update la 5.1 sau la 5.0.1 ?
Eu am aceeasi problema pe 5.0.1 (tot 4S). Unii pe forumurile apple spun ca li s-a rezolvat problema cand au updatat la 5.1 beta. Cei mai multi recomanda sa schimbi terminalul (daca ai acces la un apple store ti-l schimba pe loc. daca esti in .ro, din pacate, e mai complicat). Totusi, nu mi-am facut upgrade la 5.1 beta pt ca pe forumul apple (sectiunea de developeri) inca sunt multi care se plang de probleme cu versiunea asta.

Semnătură 

MBP | MBA | Iphone 6+ | Ipad 3

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRank
Jr. Member

@dexx
nu, aia era inainte de restore&update;.
dupa trecerea la 5.0.1 mai am sms-urile.
acum e totul ok, mai putin multitudinea de setari ca ma ia durerea de cap sa schimb una alta.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRank
Jr. Member

pe 3G parca zboara bateria muuuult mai usor chiar si cand e semnal maxim si celula goala

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 31.10.10

root, un link te rog cu 5.1 beta, eu fac upgrade, m a omorat bateria pe 4s.

Semnătură 

 Macbook Pro 15” late 2010 - i5-2.4 GHz, 330GT, 180 GB SSD OCZ Vertex2, 8 GB DDR3
 iPhone 4S 32GB white

4 din 6
4

‹‹ Siri pe iPhone 4      iOS 5.1 [final] ››