nu stiu la voi cum tine bateria cate 2 zile , insa la mine maxim o zi ma tine bateria…iPhone 4s cu iOs 5.0.1…am avut si eu inainte 5.0 si de cand am facut update’u am remarcat o imbunatatire insa nu tocmai cum spun unii dintre voi…
Caut de 6 luni de cand am iphone o aplicatie care imi poate reda posibilitatea sa trimit prin bluetooth la alt telefon(nonApple , mai exact un Nokia) niste fisiere pana in 1 gb.
Poate fi si din Cydia si din appstore , astept un nume ceva.
Multumesc.
Daca ai posibilitatea de-a face downgraade fa si incearca Celeste sau iBlueNova.
iBlueNova l-am folosit eu, ala chiar merge, dar sincer nu mai tin minte pe care iOS. Ori 3, ori 4.
A mai patit cineva urmatoarea problema? Am activat CALL WAITING din meniul telefonului, in momnetul in care ma suna cineva in timpul unei alte convorbiri si ii dau Inchide si Raspunde la celalalt apel in urmatoarele 20 de sec mi se inchide convorbirea si telefonul ramane fara semnal NO SERVICE cam 2 min, daca las prima convorbire sa se inchida singura apoi raspund la a 2 -a nu-i nici o problema, daca va-ti mai intalnit cu aceasta problema as vrea sa stiu sa imi dau seama daca e chestie din telefon , retea sau mai stiu eu ce stima.
Caut de 6 luni de cand am iphone o aplicatie care imi poate reda posibilitatea sa trimit prin bluetooth la alt telefon(nonApple , mai exact un Nokia) niste fisiere pana in 1 gb.
Multumesc.
Sa trimiti pana la 1 giga pe Bluetooth trebe sa ai multă răbdare viteza este sub USB 1.1 de aceea exista Wifi e de zeci de ori mai rapid
Uita de Nokii si alte vechituri ajuns in 2012 alte vremuri
Multumesc.
Sa trimiti pana la 1 giga pe Bluetooth trebe sa ai multă răbdare viteza este sub USB 1.1 de aceea exista Wifi e de zeci de ori mai rapid
Uita de Nokii si alte vechituri ajuns in 2012 alte vremuri
nu era asta ideea , vb prostii cu nokia si ce spui pe acolo
eu aveam nevoie de BT intr-o locatie unde nu aveam alta posibilitate si era urgent
Am si eu o nelamurire. Am avut iphone 4 cu gevey sim si ios 4 si puteam face zoom cand vroiam sa fac poze.
Acum am iphone 4 codat orange ci ios 5 si nu pot face zoom cand vreau sa fac o poza.
Asa trebuie sa fie?
Mi-ar prinde bine cateodata functia aia de zoom.