Il las in romana pana la 10.7.4, asa de curiozitate. Dupa trec pe 10.7.4 pentru ca imi dau seama ca daca nu aveam soft-uri in engleza exclusiv ne zbateam inca intr-o ignoranta lingvistica precum italienii, francezii sau germanii.
Il las in romana pana la 10.7.4, asa de curiozitate. Dupa trec pe 10.7.4 pentru ca imi dau seama ca daca nu aveam soft-uri in engleza exclusiv ne zbateam inca intr-o ignoranta lingvistica precum italienii, francezii sau germanii.
Subscriu. Este interesant și ciudat în același timp.
System Language set to: English
2012-02-02 23:36:11.037 languagesetup[468:707] Warning: NSBundle NSBundle </System/Library/CoreServices/Language Chooser.app> (not yet loaded) was released too many times. For compatibility, it will not be deallocated, but this may change in the future. Set a breakpoint on __NSBundleOverreleased() to debug
Am descoperit cu stupoare ca Utilitarul Airport, cum este numit in romana, nu se deschide daca sistemul este pe romana. Daca faci trecerea pe engleza, nu exista nicio problema. In romana, apar doar optiunile din bara dar interfata nu se deschide.
eu am descoperit un bug grav care are legatura cu limba romana. Mie nu imi deschide Airport Utility (utilitarul airport) daca sistemul este in romana. Daca-l trec pe engleza, se deschide dar altfel sta in bara, pare deschis dar nu imi afiseaza fereastra.
le-am trimis si lor un email.
Stiu, merci, tocmai i-am facut sistemului o reinstalare si in acel moment, prin internet, el se reinstaleaza cu uiltimele update-uri.
Vorbesti de interfata cu aspecd de IOS, nu?
Pe limba engleza se deschide in aceasta interfata, deci este ultima.
PS Oricum, in interfata noua nu ai buton de update.