Maya - URGENT
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Am MARE nevoie de acest soft .... URGENT in sensul de maxim 3 zile. In europa nu e chip sa-l gasesc. doar in usa si vine in 2-3 sapt. daca-l are cineva si binevoieste sa-l trimita prin curierat rapid, ne putem intelege si la niste bani. de asemenea. o imagine pe un ftp este excelent. pot oferi eu un server de ftp unde sa fie suit. ofer recompensa celui care ma poate ajuta.
O mica problema ar fi si sper sa nu sariti cu furci si cu topoare pe mine: am nevoie de varianta de windows.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu sar. Dar nici de PC nu am. Incearca… hm… un torent, ceva… (scuze, Tudore, cred ca omu’ are mare nevoie de vreme ce a postat aici!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

multumesc pt toleranta, se poate inchide. mi-am amintit ca am un cont undeva. pe aceasta cale doresc sa-mi exprim nemultumirea fata de E-On, furnizorul de energie electrica. cand aud de ei ma incearca o puternica dorinta sa-i sodomizez. pe toti. de la portar pana la actionar. cand aveti chef, unii dintre voi poate sunt usor ciudati, sa fiti umiliti, sunati la E-On in intervalul orar 2-4 AM. sunt convins ca dupa aia o sa aveti in playlist melodia “La Chilia-n port”. huoooooooooooooooooooooooooo ..... ‘ratzi ai dreaq cu melcii vostrii!!!! nu ma asteptam ca dimineata sa ma trezesc cu programul instalat si proiectul terminat dar macar downloadat dar nenorocitii mi-au servit o pana de curent si calculatoul era inchis.
multumesc inca o data pt toleranta. threadul se poate inchide, arde, arunca….ce vreti voi!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 04.11.06

pt mac am arhiva lui maya 8 pt pc il am doar instalat , dar daca eu le-am gasit atunci ar trebui sa le poti gasi relativ usor

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 04.11.06

hai ca ai noroc , m-am uitat mai bine si vad ca am pastrat arhiva si in varianta pc
spune unde sa iti pun arhiva e un rar de 315 mega
asta in cazul ca iti mai trebuie

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

multumesc f mult dar dupa cum am spus in cel de-al doilea post de pe acest thread, am rezolvat. imi trebuia doar acel tutorial SuperToon Modeling and Body Rigging multumesc inca o data pt disponibilitate!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
mediaconvertor - 11 Decembrie 2006 11:44 PM

Am MARE nevoie de acest soft .... URGENT in sensul de maxim 3 zile. In europa nu e chip sa-l gasesc. doar in usa si vine in 2-3 sapt. daca-l are cineva si binevoieste sa-l trimita prin curierat rapid, ne putem intelege si la niste bani. de asemenea. o imagine pe un ftp este excelent. pot oferi eu un server de ftp unde sa fie suit. ofer recompensa celui care ma poate ajuta.
O mica problema ar fi si sper sa nu sariti cu furci si cu topoare pe mine: am nevoie de varianta de windows.

există un maya gratuit, îl am și eu tras de pe site-ul lor…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
mediaconvertor - 12 Decembrie 2006 06:07 AM

multumesc pt toleranta, se poate inchide. mi-am amintit ca am un cont undeva. pe aceasta cale doresc sa-mi exprim nemultumirea fata de E-On, furnizorul de energie electrica. cand aud de ei ma incearca o puternica dorinta sa-i sodomizez. pe toti. de la portar pana la actionar. cand aveti chef, unii dintre voi poate sunt usor ciudati, sa fiti umiliti, sunati la E-On in intervalul orar 2-4 AM. sunt convins ca dupa aia o sa aveti in playlist melodia “La Chilia-n port”. huoooooooooooooooooooooooooo ..... ‘ratzi ai dreaq cu melcii vostrii!!!! nu ma asteptam ca dimineata sa ma trezesc cu programul instalat si proiectul terminat dar macar downloadat dar nenorocitii mi-au servit o pana de curent si calculatoul era inchis.
multumesc inca o data pt toleranta. threadul se poate inchide, arde, arunca….ce vreti voi!

[OffT]si mie mi se intampla sa am pene de curent…deh…E-On Iasi are grija de consumurile noastre…:)

Semnătură