azi am deschis cs3-ul, s-a deschis ok si am dat open file, am selectat poza si m-am trezit cu treaba asta din atasament
exact problema asta mi-a aparut si mie. am dat ok si a rulat mai departe fare probleme. de atunci de fiecare data cand deschid ceva imi apare acel mesaj. am crezut ca e doar la mine, dar asa se pare ca e din cauza ca este beta. sau ai sters si tu acel mic program din aplicatie?
pentru cel care intreba despre scrachdisk - de ce e bine sau nu sa ai un scrach disk -
cred ca poate sa inteleaga ceva din timppii mei. cei trei timpi diferiti in care primul este tot timpul mai mare.
Am si eu o intrebare: Cat de mare (in MB) e folderul Adobe Photoshop 3 din folderul vostru de aplicatii? Ca acrobatul 7 avea vreo 400MB si 8 are 829. Diferenta e similara intre CS3 si CS2?
pai sincer - ced ca am gresit cand am presupus ca primul timp era asa mare ptr ca ar face aplicatia scrach pe disk ma gandesc acum totusi ca acest timp este mai mare ptr ca-si incarca aplicatia instructiunile ptr filtrul “radial blur” in procesor.
Sorry
ne-au venit niste MacPro 2x3GHz Intel Xeon
am facut testu de doua ori si iata rezultatele
CS 2 (sub Rozetta) 23,1 si 14,6
CS 3 15,4 si 10,8
mai jos sunt timpii la testul pe care l-am facut acum cateva saptamani pe un G5 Dual 2GHz, 8 GB DDR SDRAM
CS2
59,5
52,5
48,3
CS3
59,2
54,2
54,3
dupa cum se vede CS2 sun Rosetta pe Intel merge mai repede decat CS 2 pe PPC
foarte ciudat
o ultima precizare
MacPro-ul nu a fost restartat si mai avea deschise cateva aplicatii (Mail, Activity Monitor, Illustrator etc)
de ce nu incerci sa faci testul fara acele aplicatii in background - deoarece imi pare totusi cam mare timpul tau ai mei au fost ceva mai mici si folosesc un procesor (procesoare ) ceva mai slabe. vreau sa zic ca ar fi mai elocvent - daca ar fi in UZ doar CS3-ul
totusi nu inteleg o chestie.
deci macpro-urile cu xeon la 3,0 au 10 secunde si macbook, imac cu coreduo la 2,33 au cam 26 de secunde nu prea mi se pare echilibrat mai ales macprourile au quadcore la 3.0 deci ar avea o putere de calcul de 12 ghz pe cand coreduo la 2,33 ar avea o putere de calcul de 4,6GHz deci macpro-urile au o putere de calcul de 3 ori mai mare si timpii nu sunt de 3 ori inferiori ci sunt la jumate oare photoshop foloseste integral acele 4 core sau nu e programat in asa fel.
intreb asta pentru ca pe viitor vreau sa-mi iau un imac de 24 sau macpro dar daca puterea de calcul la alea 4 core nu este folosita nu prea vad sensul, deci cum vede photoshop core astea 2 sau 4 poate la toamna o sa apara macpro-uri cu dual quad core, asta nu prea inteleg daca software-ule de azi se folosesc de toate cel 4 core, am un fel de dubiu cam cum il aveam cand au aparut procesoare la 64 de biti si nu erau software pentru ele ceva in genul ala.
banuiesc ca aperture e dezvoltat sa traga de cele 4 core dar photoshop?