3 din 13
3
Adobe Photoshop CS3
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Fratilor, iMac-ul meu este in sfarsit fericit (pacat ca doar pentru 2 zile smile )

Merge ca uns !!!

Fac si eu testul de indata ce ajung acasa smile

[ Modificat: 16 Decembrie 2006 03:05 PM de AlexBuga ]
 Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05
psalmplasma - 16 Decembrie 2006 02:07 AM

Aa, si, evident, nu se putea sa nu apara un bug - verificat cu inca vreo 3 useri de intel - pentru brush-uri (orice fel), toggle cursors e blocat in modul precise. Asta e smile

Pe G4 meu de la work nu face asa. o fi doar bug de intel :D Vad si eu acasa pe iMac

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

cine este nefericit dupa doua zile PM la mine

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic
Macuser din: 11.10.05

pentru cei ce vor sa foloseasca CS3 peste cele 2 zile de Try ... a aparut pe ceva site cu torrente un mic patch care rezolva problema ...  smile

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

am testat si eu iata rezultatul

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member

Sorine, cred ca tu aveai prea multe aplicatii care rulau simultan cu Photoshop-ul ... la mine a terminat cu 10 sec mai repede ...  smile

Semnătură 

iPhone SE 64 GB
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Prima testare este facuta imediat dupa instalarea CS3 si avand messenger+azureus deschise. A doua testare e dupa un restart si neavand nimic altceva deschis…exact cum a spus Tudor.

eu nu inteleg ce draq inseamna asta ?!??!?!?! Daca initial mi-a zis ca am trial 30 de zile, de ce ma lasa numai 2 zile? Stie cineva un remediu la aceasta problema? Va rog, un PM si la mine!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Trialul e de 30 de zile dacă mergi pe site la Adobe, bagi serialul de CS2, iar ei îţi dau un serial de CS3 valabil o lună. Sau… wink

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ca sa nu va mai plictisesc, la adoua si a treia testare mi-a dar 26 de secunde… Mi se pare EXTREM de rapid!
Hm, totusi, va arat!
Ar trebui sa mentionez ca a doua si a treia s-au obtinut la priza! Scuze pentru rectificarea atit de tirzie!

[ Modificat: 06 Ianuarie 2007 07:18 PM de iaru ]

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

26 de secunde?? Super rapid, mai ales că vorbim de un notebook!

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Prima data era pe baterie, a doua, la priza. Am sa mai sap. Pot sa indraznesc sa spun ca sint fericit?
Si pentru Tudor. Oare cit se obtine pe o masina asemanatoare, sub Windows? Stie cineva? ca n-am timp sa caut!

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 16 Decembrie 2006 11:25 PM

Si pentru Tudor. Oare cit se obtine pe o masina asemanatoare, sub Windows? Stie cineva? ca n-am timp sa caut!

Uite aici diverse rezultate, acelaşi test, aceeaşi poză:
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=78810&hl=radial+blur

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mda, numai ca un singur raspuns nu ma convinge: ala cu 23 de secunde. Iertat sa fiu, mi se pare cam gogonat! Apoi, sint rezultate din 2005!

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRank
Member

nu stiu exact cat face CS3 pe windows ca inca nu il am, dar l-am rugat pe un amic de-al meu sa incerce testul propus de Tudor ... amicul meu are in configuratia calculatorului urm. componente: Intel Core 2 6400 2.13 GHz, 2 MB cache, placa de baza Intel DG965WH, 2x512 DDR2 si hard pe SATA2 si placa video GeForce 6200/128 MB. Testul s-a efectual pe Photoshop CS2; in urma testului s-a obtinut 44 s.

Semnătură 

iPhone SE 64 GB
iPad mini 4th gen 128 GB

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mscpro - 16 Decembrie 2006 11:59 PM

nu stiu exact cat face CS3 pe windows ca inca nu il am, dar l-am rugat pe un amic de-al meu sa incerce testul propus de Tudor ... amicul meu are in configuratia calculatorului urm. componente: Intel Core 2 6400 2.13 GHz, 2 MB cache, placa de baza Intel DG965WH, 2x512 DDR2 si hard pe SATA2 si placa video GeForce 6200/128 MB. Testul s-a efectual pe Photoshop CS2; in urma testului s-a obtinut 44 s.

Atunci, vorba maurului, pot sa mor impacat! smile
CS 3 pe Windows sau PPC nu are cum sa aiba un bump (e vorba de optimizarea unor librarii, cred eu!),
Povestea e pe Mac Intel, ca nu erau programe native, sa vedem ce poate!

3 din 13
3