Aa, si, evident, nu se putea sa nu apara un bug - verificat cu inca vreo 3 useri de intel - pentru brush-uri (orice fel), toggle cursors e blocat in modul precise. Asta e
Pe G4 meu de la work nu face asa. o fi doar bug de intel :D Vad si eu acasa pe iMac
Prima testare este facuta imediat dupa instalarea CS3 si avand messenger+azureus deschise. A doua testare e dupa un restart si neavand nimic altceva deschis…exact cum a spus Tudor.
eu nu inteleg ce draq inseamna asta ?!??!?!?! Daca initial mi-a zis ca am trial 30 de zile, de ce ma lasa numai 2 zile? Stie cineva un remediu la aceasta problema? Va rog, un PM si la mine!
Ca sa nu va mai plictisesc, la adoua si a treia testare mi-a dar 26 de secunde… Mi se pare EXTREM de rapid!
Hm, totusi, va arat!
Ar trebui sa mentionez ca a doua si a treia s-au obtinut la priza! Scuze pentru rectificarea atit de tirzie!
Prima data era pe baterie, a doua, la priza. Am sa mai sap. Pot sa indraznesc sa spun ca sint fericit?
Si pentru Tudor. Oare cit se obtine pe o masina asemanatoare, sub Windows? Stie cineva? ca n-am timp sa caut!
nu stiu exact cat face CS3 pe windows ca inca nu il am, dar l-am rugat pe un amic de-al meu sa incerce testul propus de Tudor ... amicul meu are in configuratia calculatorului urm. componente: Intel Core 2 6400 2.13 GHz, 2 MB cache, placa de baza Intel DG965WH, 2x512 DDR2 si hard pe SATA2 si placa video GeForce 6200/128 MB. Testul s-a efectual pe Photoshop CS2; in urma testului s-a obtinut 44 s.
nu stiu exact cat face CS3 pe windows ca inca nu il am, dar l-am rugat pe un amic de-al meu sa incerce testul propus de Tudor ... amicul meu are in configuratia calculatorului urm. componente: Intel Core 2 6400 2.13 GHz, 2 MB cache, placa de baza Intel DG965WH, 2x512 DDR2 si hard pe SATA2 si placa video GeForce 6200/128 MB. Testul s-a efectual pe Photoshop CS2; in urma testului s-a obtinut 44 s.
Atunci, vorba maurului, pot sa mor impacat!
CS 3 pe Windows sau PPC nu are cum sa aiba un bump (e vorba de optimizarea unor librarii, cred eu!),
Povestea e pe Mac Intel, ca nu erau programe native, sa vedem ce poate!