Deci nu are nimeni nici o idee cum imi pot rezolva problema cu sunetul?Am instalat win pe un macbook cu bootcamp si,desi am instalat cred de 15 ori driverele de mac pt win,cand sunt in win nu-mi vede pur si simplu placa audio si nici nu stiu exact ce placa audio am ca sa-mi caut eu driverele.
Nu ai placa audio! Nu stiu cum se procedeaza, banuiesc ca e echivalentul unui onboard. Macurile nu au placa audio, proceseaza direct in procesor. (Cred) De aia, nu mai cauta drivere!
Am un macbook si am instalat windows-ul cu bootcamp. La instalare mi-a cerut un cd blank pe care si-a copiat driverele. Dupa ce am intrat in windows, am introdus cd-ul si a luat toate driverele de pe acel cd… inclusiv sound-ul.
Deci nu are nimeni nici o idee cum imi pot rezolva problema cu sunetul?Am instalat win pe un macbook cu bootcamp si,desi am instalat cred de 15 ori driverele de mac pt win,cand sunt in win nu-mi vede pur si simplu placa audio si nici nu stiu exact ce placa audio am ca sa-mi caut eu driverele.
Și eu am pus win pe vreo 3-4 mac-uri intel și totul a fost OK cu sunetul, adică a fost OK cu toate, inclusiv cu detectarea tastaturii BT. Poate ai instalat un uindăuz cu probleme, iar hiba trebuie căutată acolo.
Winurile pe care le-am incercat merg cu succes pe alte 2 pcuri pe care le mai am prin casa.De aici si nedumerirea.Sincer la asta m-am gandit si eu initial,tocmai de asta am incercat 2 winuri pana acum,dar aceeasi problema…..