2 din 2
2
Fonturi cu diacritice românești
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Roman
Macuser din: 17.05.12

Cu The Unarchiver că e free și își face treaba.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.02.12

Multumesc frumos… imi sunt de mare ajutor smile

Semnătură 

 MacBook Pro 8,1  iPad 2  Airport Express  iPhone 5 16GB iOS 6.2.1  iPhone 4 32GB iOS 6.2.1  iPhone 3G 8GB iOS 4.2.1  iPod Shuffle 2GB (6th Generation) 

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Sebi Capatina - 12 Octombrie 2012 12:14 PM

Multumesc frumos… imi sunt de mare ajutor smile

Cu plăcere.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București, undeva pe Pământ
Macuser din: 13.11.06

În primul rând, mersi pentru fonturi.

În al doilea rând, separarea în Windows și OS X e cam aiurea. Cele așa-zis pentru Windows nu conțin ș și ț. Eu sunt pe Windows și ca să pot scrie în limba română trebuie să folosesc fonturile incluse în categoria OS X. Presupun că același lucru trebuie să îl facă cineva care este pe Linux.

Probabil că ai dorit să te adresezi în particular celor care mai folosesc Windows XP, unde accesarea ș și ț din limba română este mai greu de realizat. Sugerez să le zici ceva de genul „fonturi compatibile cu limba română” (care acum sunt OS X) și „fonturi cu sedilă doar pentru Windows XP” (care acum sunt Windows).

Cristi

Semnătură 

... cea mai bună armă este adevărul – cu condiția să știi să-l folosești

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member

Am făcut cum am crezut eu că e mai bine iar mulți le-au găsit utile. Nu e nimeni obligat să le folosească iar cine le folosește ar putea să spună măcar un “mulțumesc” ca apreciere a unei munci de sortare de câteva zile.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

Hello,
Mai are cineva fonturile cu diacritice romanesti si le poate urca pe dropbox sau ceva asemanator?

Multumesc mult.

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member

Pentru că am văzut că se caută fonturile cu diacritice, am făcut un site numai cu așa ceva: http://gabrielbaciu.ri/fonturicudiacritice . Deocamdată sunt vreo 450, vor fi mai multe. Dacă e cuminte și face treabă bună poate îi iau și un domeniu.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member

Evident, nu știu să existe domeniu de net .ri, deci adresa corectă este http://gabrielbaciu.ro/fonturicudiacritice

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.02.16
Gabriel Baciu - 21 August 2012 07:49 AM

Dragii mei, am luat la puricat peste 170 000 de fonturi și din ele am ales peste 5000 ce au diacritice românești. Le-am despărțit pe două categorii: compatibile cu OS X și compatibile cu Windows. Le puteți descărca de pe http://gabrielbaciu.ro/2012-08-21/fonturi-cu-diacritice-romanesti/

Acum cea timp am descărcat si eu fonturile recomandate de dvs. Mi-au fost de un real folos insa datorita unor probleme tehnice am pierdut multe date iar pe noul dvs site nu mai gasesc toate fonturile existente in acea arhiva. caut in mod special fonturile Balleto si Regina, dar imi placeau si restul. Daca va rog puteti sa imi lasati un link aici sau in privat?

Cu multumiri si deosebit respect, Razvan

2 din 2
2