A apărut versiunea 1.0.1 - cu bugfix-urile trimise de voi.
Teoretic în iBooks ar trebui să apară ca update.
Toate download-urile le găsiți acum pe http://www.iScule.ro (e mai ușor de zis unui amic care te bate la cap cu întrebări de mac “vezi pe ISCULE.RO” decât să îi explici de unde să ia cartea cu FTP sau să îi dai un link lung)
PS: Folosiți și voi butoanele alea de FB, Twitter & G+ să mai afle lumea cum muncim noi aici pe forum ca să aibă ei carte frumoasă și gratuită.
Am gasit si o mica gresala, la pagina 87, tutorialul despre Mission Control, este scris ca se activeaza pe trackpad multitouch cu swipe cu 3 degete in sus si ar trebui sa fie cu 4, stiu ca este un type-o dar e bine de corectat
Inca o data, felicitari si multumesc pentru acest guide.
Cred că e elegant de amintit că „acest Ghid”, NU este „primul în limba română”.
Părerea mea este trebuie amintit și acesta, apărut în două versiuni, în total trei ediții pe hîrtie, precum și contribuțiile, atît concrete cît și în idei și impulsuri, ale tuturor participanților prezenți și trecuți.
Vă salut (a bon entendeur) – cu cele mai bune intenții, ca totdeauna
Apple, Mac OS X, iScule - un Ghid MacUser.ro
Fie că acum faci primii pași în lumea Apple, sau ești deja meșter, acest Ghid gratuit, primul în limba română, te va ajuta să descoperi tot ce te interesează. Poate chiar mai mult decât atât.
Dacă nu ne încurcăm în ghilimele, nu scurtăm propozițiile și citim întreaga frază de prezentare, părerea mea elegantă este că Ghidul este primul și deocamdată singurul gratuit în limba română.