Pai e facuta ca sa fie citita (si) in tramvai, troleibus, autobuz, tren, metrou, autoturism (nu daca si conduci), avion, balon si zepelin.
Pentru biciclisti, n-am.
Buna ziua.
Sunt nou pe forum. In aproximativ 30-40 voi fi si eu utilizator de Mac asa ca mi-am permis sa imi fac cont aici. Am descarcat manualul pe iPad si mi se pare excelent pentru un incepator.
Felicitari pentru efortul depus!
Alex
Io unul nu inteleg cum gandeste iTunes Producer ăsta!
Sunt sigur ca am scris la toate cele trei versiuni ca e vorba de v 1.4, dar in Store apare ca v 1.3. Nu-i bai, Ghidul e la cea mai recenta versiune (1.4), dar e confuzant.
In plus, versiunea multi-touch imi apare ca “in review”, dar de fapt e online, se poate descarca.
Versiunea 1.5: ePub si Multi-Touch. Ca de obicei, toate sunt și pe http://www.iScule.ro.
Aduce un capitol nou despre jailbreak, scris de hamilton, precum și foarte multe link-uri corectate.
Change log: Atenționare FileVault + Parallels (MacFUSE); createinstallmedia; folderul Mail Downloads și Xprotect în Mavericks; corecturi; șters praful și mutat oleacă mobila.
Dacă am numărat eu bine, e a 9-a versiune, fiecare dintre ele in 4 formate (ePub, multi-touch, mobi și PDF).
Conform logurilor din iTunes Connect si iScule.ro, s-au întâmplat aproape 10.000 de descărcări până acum. Să fie cu folos!
[ Modificat: 01 Iunie 2014 05:18 PM de Administrator ]