Stiu ca sunt un Noob, insa trebuie sa intreb si eu ceva. Am si wow, insa nu stiu cum draq sa intru si eu pe un server sa ma joc si io (sunt in concediu si am un pic de timp liber si am zis sa mai fac si eu cat un joc)
De asemenea daca poate sa-mi spuna cineva si niste adrese de servere.
Ca sa te poti juca iti trebuie jocul original. Daca il ai e foarte simplu. Intai iti faci un cont si apoi te loghezi in joc cu contul respectiv. De acolo urmezi pasii evidenti si iti faci un caracter cu care intrii pe un server (pe care o sa ramai).
mi-am facut un taurash druid pe sylvanas, sunt intr-o gilda romaneasca, una din cele 2 pe care le stiu aici - rokillers, cealalta prezenta fiind draco.
inca la lvl 39 in secunda asta, dar mai cresc.
intre timp cred ca imi voi dedica si un pic timpul unui preot, cand ma mai plictisesc de druid, dar mai vedem. cine mai e activ in wow? eu joc in general cam in fiecare zi macar 1h, uneori si de la servici…
am mac pro…. am incercat sa instalez Windows-ul sa pot juca dota pe mac! ca versiunea patchuita si cracuita a TFT n-o gasesc pe net pentru mac!
Cum ziceam… am incercat sa instalez windows-ul…
Dupa reboot cand trebuia bagat bootcamp-ul s-a blocat
si nu mai puteam face nimic
a trebuit sa scot cu agrafa cd-ul de acolo!
Monitorul e cinema display, mouse si tastatura bagate in cinema display… cand am instalat windows-ul si dat drumul la bootcamp tastatura si mouse-ul erau bagate in mufele din unitate…
deci nici windows-ul nu-l pot baga, nici dota nu pot juca…
Ca sa te poti juca iti trebuie jocul original. Daca il ai e foarte simplu. Intai iti faci un cont si apoi te loghezi in joc cu contul respectiv. De acolo urmezi pasii evidenti si iti faci un caracter cu care intrii pe un server (pe care o sa ramai).
Jocul in sine e free… (se gaseste torrent pt download chiar la blizzard pe pagina). Accesul la servere se plateste…
Off-topic dar on-topic: vezi imaginea atașată (are rezoluția de 661x1713 - cel mai bine trăgeţi-o pe desktop după ce o deschideți și vedeți-o cu altceva)
Off-topic dar on-topic: vezi imaginea atașată (are rezoluția de 661x1713 - cel mai bine trăgeţi-o pe desktop după ce o deschideți și vedeți-o cu altceva)