2 din 2
2
WOW
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

http://www.worldofwar.net/comics/heroesofwow/

tot comics…

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 07.01.06

Am un prieten viitor “switcher” , cu conditia sa ii ruleze WOW decent.
La 500-600 EUR poate gasi un Powermac G4-uri cu placa video de 128 ? Probabil ca va merge bine cu dual 866 nu ? Sau Intel MacMini ruleaza decent WOW? Pentru ca atunci ar avea certitudinea ca ia ceva nou.
Cei care au jucat sa imi spuna daca pot (ii rog frumos smile) catre ce configuratie sa se orienteze.
Va multumesc anticipat ! smile

Semnătură 

Singurul mod de a deosebi vinul german de otet este sa te uiti cu atentie la eticheta !

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

e bun un g4, minim la 733 smile

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 07.01.06

Ma gandeam ca un G4 face treaba. Noi ne gandeam tot la un G4, cu 512 RAM. Si placa video 128. Merci dacule smile

Semnătură 

Singurul mod de a deosebi vinul german de otet este sa te uiti cu atentie la eticheta !

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

si daca are mai mult ram, cu atit mai bine wink

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Mai mult de 1GB WoW nu stie sa aloce. Asa ca 1GB ar fi foarte bine. RAM-ul e ieftin, mai ales pt un PowerMac G4.

Uite ce iti trebuie minim pt WoW:
Operating System: MacOS X 10.3 (Panther) or better.
Processor:1.0GHz or higher G4 or G5.
RAM: 512Mb or higher, DDR RAM recommended.
Video: ATI or NVIDIA video hardware with 64Mb VRAM or more.
Hard Drive Space: 3Gb or more available.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06
nevrozel - 09 Martie 2007 01:20 AM

Mai mult de 1GB WoW nu stie sa aloce.

Nu ca te contrazic, insa ce te face sa spui asta? De fapt, ba te cam contrazic pana la proba contrarie. Am vazut WoW rulat pe sisteme de peste 2GB si ... cam papa resurse in voie. Plus ca se simtea o diferenta intre acele sisteme si al meu, care are 1GB. Probabil te referi la acea fereastra de unde configurezi add-on-urile si unde-i specifici cat RAM sa aloce? Acea optiune tine doar de GUI si add-ons, nu de intreg jocul care se va intinde atat cat ii si trebuie afaik. Sau e o chestie care tine de versiunea Mac? Ma indoiesc. Deci daca e vorba de acea optiune eu oricum mai mult de vreo 512 nu i-as da, sau poti pune optiunea 0 si-si configureaza el cat are nevoie in mod dinamic si automat.

Later edit. Uite si raportul unui gamer pe un Mac Book care sustine ca trecerea la 2GB a facut o mare diferenta:
http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=207176

BTW, cerintele minime sunt umflate dar e mai bine sa fie asa. Eu il rulez, cu detaliile la minim evident si in 800x600 pe un G4 la 533MHz cu 512MB RAM si ce placa ATi au aceste G4-uri. Daca nu ma insel, 32MB? Sau 16? 10-15fps cand se ingroasa gluma, 20-22 in rest.

[ Modificat: 09 Martie 2007 06:17 AM de fishbone ]

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Sorry man eu asa auzisem. Atat.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

O clipa, o clipa: Testul jocului e pe un macbook, deci: se joaca in emulare, chipul grafic partajeaza memoria… Hm!

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member

nevrozel, cred ca aia e sursa confuziei, partajarea memoriei pentru GUI si add-ons care intr-adevar e limitata la 1024 afaik. Dar crede-ma ca jocul cat ii dai atat si haleste.
iaru: daca ramai neconvins pot sa-ti caut si alte exemple insa sunt sigur ca la o adica le poti gasi si singur. Jocul asta, desi cartoonish, poate arata absolut superb daca-i arunci in cale hardware pe masura. MMORPG-urile prin definitie sunt RAM-intensive si stiu management de cand lumea. Nu vad de ce Blizzard ar capaci al lor joc la 1 giga. Informatia e cat se poate de eronata.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 15.04.07

Eu joc WOW de ceva timp pe un Macbook si merge foarte bine. Poate nu ca pe un Macbook Pro, de exemplu, dar oricum mai bine decat pe Windows cheese

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.07.07

Salutare. Sunt un mac user nou. Sunt de asemenea si jucator de WoW si am o mica problema: daca rulez WoW din MAC OS X nu ma pot loga…. ca si cum nu poate comunica cu serverul blizzard.

Stie cineva care ar putea fi problema? Joc WoW si de pe PC cu win XP dar nu am nici un fel de problema. Am incercat si am dat disable la firewall in MAC OS X si nimic….

Ar putea fi din cauza faptului ca jocul instalat de mine pe mac este doar versiunea 2.0.0 si Blizz “nu ma lasa” sa iau de la ei update-uri?
are cineva toate update-urile pt mac os x?

Nu imi spuneti sa instalez xp pe mac…. nu pentru asta l-am cumparat, iar WoW este singurul lucru pe care il fac pe PC si nu il pot face si pe macbook.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member

De ce nu te lasa sa iei update-uri?
Care este eroarea care ti-o da in momentul in care introduci username/password?

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Eu joc WoW pe MacBook satisfacator. Am trecut de pe toshiba qosmio centrino 2,13/1gb/nvidia go6600 128ddr pe macbook core2duo 2,16/1gb/gma 950 si se simte ca gma-ul cam gafaie si sunt nevoit sa joc cu detaliile ceva mai jos dar merge. Urmeaza mai incolo un upgrade de memorie la 2gb dar nu pentru jocuri deoarece sunt constient ca 950-ul este marele handicap.

Mac-ul este vinovat de faptul ca m-am reapucat de “boala” wow fiind singurul joc care il am original si care are atat varianta de win cat si de mac pe cd-uri (o chestie desteapta) si cum eram curios sa testez un joc sub mac os smile

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.07.07

Singura eroare care o primesc este “Unable to connect to server”

aceasi eroare care o primesti cand incerci sa te log-ezi fara sa ai acces la internet

2 din 2
2