nevrozel - 09 Martie 2007 01:20 AM
Mai mult de 1GB WoW nu stie sa aloce.
Nu ca te contrazic, insa ce te face sa spui asta? De fapt, ba te cam contrazic pana la proba contrarie. Am vazut WoW rulat pe sisteme de peste 2GB si ... cam papa resurse in voie. Plus ca se simtea o diferenta intre acele sisteme si al meu, care are 1GB. Probabil te referi la acea fereastra de unde configurezi add-on-urile si unde-i specifici cat RAM sa aloce? Acea optiune tine doar de GUI si add-ons, nu de intreg jocul care se va intinde atat cat ii si trebuie afaik. Sau e o chestie care tine de versiunea Mac? Ma indoiesc. Deci daca e vorba de acea optiune eu oricum mai mult de vreo 512 nu i-as da, sau poti pune optiunea 0 si-si configureaza el cat are nevoie in mod dinamic si automat.
Later edit. Uite si raportul unui gamer pe un Mac Book care sustine ca trecerea la 2GB a facut o mare diferenta:
http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=207176
BTW, cerintele minime sunt umflate dar e mai bine sa fie asa. Eu il rulez, cu detaliile la minim evident si in 800x600 pe un G4 la 533MHz cu 512MB RAM si ce placa ATi au aceste G4-uri. Daca nu ma insel, 32MB? Sau 16? 10-15fps cand se ingroasa gluma, 20-22 in rest.