secarica - 01 Februarie 2007 03:31 PM
bdoro - 28 Ianuarie 2007 05:39 PM
Am încercat cum ai sugerat și nu merge.
Încearcă pașii următori:
- caută o cunoștință / un prieten / un dușman / etc. care are Windows-ul 2000 sau XP cu licență
- pe acel calculator mergi pe internet aici și actualizează cele trei fonturi oferite, adică Arial, Times New Roman și Verdana
- caută fișierle .ttf actualizate pentru fonturile care te interesează și folosește-le pe alea pe Mac
În felul ăsta îi faci un bine și Windows-ului respectiv 
Alternativ le poți lua de pe un Vista (acolo majoritatea fonturilor sunt actualizate), numai că deocamdată e mai greu de găsit un sistem cu Vista instalat.
Cristi
Ceea ce spune Cristi e absolut corect și „științific”. Voi v-ați dus pe adresă să vedeți ce pompos scrie acolo
European Union Expansion Font Update
Brief Description
Updated versions of Times New Roman, Arial and Verdana fonts that include six additional Romanian and Bulgarian characters not available in the Windows XP versions of these fonts.
Să fiu al naibii dacă pricep ce legătură are extinderea UE cu fonturile din Windows și nu știu ce D-zeu au pus suplimentar la bulgară, bulgarofonii din jurul meu nu se pricep la așa ceva. Toate fonturile care includ chirilicul acoperă integral bulgara, bag sama că e ceva subtil de tot, ceva ce eu nu știu.
P.S. Cîteva ore mai tîrziu, după miezul nopții: m-am dumirit, ceea ce profund și adînc face parte din „European Union Expansion Font Update”, referitor la bulgară, este Cyrillic I with grave! Great achievement, great company.