Ca vechi și constant utilizator al dexonline și, pe apucatelea, participant în forul dexonline, sunt fericit. Te felicit și joi, dacă vii la întîlnire, ai o bere de la mine.
Anunt oficial - a iesit versiunea 0.2 ce aduce nou:
- scroll pentru definiţii lungi
- translaţie diacritice în formatul specific dexonline.ro
- mesaj de eroare dacă nu este găsit cuvântul
- clic pe textul “DEX online” deschide site-ul dexonline.ro in browser
La versiunea 0.3 widget-ul o sa aiba un “spate” pentru informatii si configurari, cum au majoritatea widget-urilor made by apple.
Mie nu-mi raspunde, sau daca o face, o face foarte greu. De exemplu, acum i-am dat o proba si dupa 5 minute nu se intampla nimic. Nu merge nici clickul pe DEX, nu merge nici sa sterg cuvantul…
Am vazut ca l-a pus Tudor la locul lui, la sectiunea cu pricina.
Ma bucur ca va foloseste. In curand iese versiunea 0.2 cu “over 200 new features”!
TODO list pentru versiuni viitoare:
- scroll la definitii lungi (v0.2)
- optiune de filtrare a surselor de definitii (DEX’98, sinonime, etc) (v0.2)
- fereastra resizable (v0.3)
Daca mai aveti sugestii va rog nu ezitati
1. scroll = rulare la definiții lungi, OK
2. filtrare a surselor = tot ok
3. fereastra ca fereastra, mi se pare mai utilă culoarea fondului (background) față de culoarea fontului, astea nu se pot modifica într‑nun widget, corect?
felicitări, Cătălin Frâncu știe de realizarea ta? orice român, mai ales unul stabilit în California, care a făcut dexonline.ro pe speze proprii, ar trebui să știe, e linuxist, dar macopen, so to speak…
3. fereastra ca fereastra, mi se pare mai utilă culoarea fondului (background) față de culoarea fontului, astea nu se pot modifica într‑nun widget, corect?
felicitări, Cătălin Frâncu știe de realizarea ta? orice român, mai ales unul stabilit în California, care a făcut dexonline.ro pe speze proprii, ar trebui să știe, e linuxist, dar macopen, so to speak…
Sigur ca se pot modifica culorile. Orice se poate modifica.
Rog indulgenta pentru aspectul widget-ului, nu am lucrat foarte mult la el. Momentan ma concentrez pe functionalitate. Dar modificari punctuale (gen schimbat culoare font / background) se pot face usor.
Pana acum nu am anuntat decat aici despre widget. Ai dreptate, ar trebui sa-i spun lui Cătălin Frâncu despre ce e vorba. Ar mai trebui sa trimit widget-ul la Apple, sa-l afiseze si in pagina lor. Multe ar trebui.