3 din 6
3
Widget DEX online
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05
fx - 29 Decembrie 2005 07:11 AM

o idee: fa cumva sa poti copia linkul spre dexonline care duce la definitia ta. o idee ar fi sa fie accesibil via click pe titlu.

Clic pe titlu deschide browser-ul, cu pagina din dexonline corespunzatoare cuvantului. Acolo poti copia linkul. Asta te interesa?

fx - 29 Decembrie 2005 07:11 AM

ai putea de asemenea face textul definitiei selectabil.

Trebuie sa sap putin prin CSS-uri sa vad cum se face asta la un widget. Poate in versiunea urmatoare (nu, nu am abandonat proiectul smile ). Pana atunci deschide pagina in browser si copiaza de acolo wink

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRank
Jr. Member
Din: craiova
Macuser din: 13.10.05

1: da domnule, asta cautam. si tin minte c-am incercat un click pe titlu si atunci si n-a facut nimic.. weird

2: 1 will do for now

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member
Din: quit conto
Macuser din: 28.12.05

FELICITARI

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member

Cadou intarziat de anul nou, va ofer versiunea 0.3 a widget-ului. Acum widget-ul are spate, unde se vede link la homepage, link la dexonline.ro si meniu de selectat dictionarul in care se face cautarea. Au mai aparut si doua butoane, forward/back, a caror functionare este evidenta.

Enjoy cool smirk

ps: in episodul urmator vom avea fereastra resizable, parcabila si poate un nou design. stay tuned.

Fișiere atașate
dexonline_0.3.zip  (Dimensiune Fişier 107 - Downloads: 126)

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Multumim, din nou, shadow!
Din punctul meu de vedere e foarte bun. Cand o avea si parcarea gata o sa fie perfect.

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

shadow, nu ca m-as pricepe sau as fi bun la ceva dar cred ca la versiunea .4 ar trebui sa te ajute un pic macar unul din numerosii macuseri priceputi in design. Functionalitatea widgetului e foarte buna, cu o pensula la fel de buna ar fi perfect cum a zis si altero.

Felicitari!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRank
Jr. Member

multam’ fain pentru widget, e tare util.

Semnătură 

“On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you’ll see why 1984 won’t be like 1984”

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member

bugfix update (versiunea 0.3.1) - cautarea merge si cu t, s with comma below (inainte mergea numai cu t, s cu sedila).
huk: eu inca trag nadejde sa vina cineva cu un design frumos. daca cineva-ul e macuser cu atat mai bine. smile

Fișiere atașate
dexonline_0.3.1.zip  (Dimensiune Fişier 107 - Downloads: 96)

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

A aparut versiunea 0.4! smile
http://www.macuser.ro/widgets/dexonline/

Multumim, Shadow!

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Tudor - 16 Iulie 2006 05:16 PM

A aparut versiunea 0.4! smile
http://www.macuser.ro/widgets/dexonline/

Multumim, Shadow!

Multumim Shadow! Arata super si resize e f util. Feature request pentru .5 bara clickabila sa se stranga la dimensiune minima.
Bug la .4: la dimensiune minima orizontala <> incaleca titlul, 10 pixeli in plus should do it.

Also, new widget request: citirea AFS log widget. Vezi discutia de aci.

Shadow merita o bere/mai multe! smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Arata intr-adevar misto. Multumim!

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

imi place culoarea, e diferita smile

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Bug: din câte observ eu, rezultatele le ia numai din DEX ‘98, ignorând celelalte surse disponibile la dexonline.ro.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRank
Member

Nu am reuşit să reproduc bugul ăsta. Poate s-a încurcat în preferinţe, încearcă să schimbi dicţionarul de pe spatele widget-ului.

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai uite, pe spate am selectat “Orice sursa”. Dau sa caute “casa”. In widget imi apare doar in singur rezultat, cel corespunzator DEX ‘98. In browser imi apar vreo 24 de rezultate. Ma duc iar la widget si aleg pe spate “Dictionarul ortografic”. Dau sa caute iar “casa” si imi arata iar definitia din DEX ‘98.
Am inchis/deschis/reload widgetul si tot asa face.

Semnătură 

⌘-N

3 din 6
3

‹‹ Localizarea RO      „Fonturi românești” ››