o idee: fa cumva sa poti copia linkul spre dexonline care duce la definitia ta. o idee ar fi sa fie accesibil via click pe titlu.
Clic pe titlu deschide browser-ul, cu pagina din dexonline corespunzatoare cuvantului. Acolo poti copia linkul. Asta te interesa?
fx - 29 Decembrie 2005 07:11 AM
ai putea de asemenea face textul definitiei selectabil.
Trebuie sa sap putin prin CSS-uri sa vad cum se face asta la un widget. Poate in versiunea urmatoare (nu, nu am abandonat proiectul ). Pana atunci deschide pagina in browser si copiaza de acolo
Cadou intarziat de anul nou, va ofer versiunea 0.3 a widget-ului. Acum widget-ul are spate, unde se vede link la homepage, link la dexonline.ro si meniu de selectat dictionarul in care se face cautarea. Au mai aparut si doua butoane, forward/back, a caror functionare este evidenta.
Enjoy
ps: in episodul urmator vom avea fereastra resizable, parcabila si poate un nou design. stay tuned.
shadow, nu ca m-as pricepe sau as fi bun la ceva dar cred ca la versiunea .4 ar trebui sa te ajute un pic macar unul din numerosii macuseri priceputi in design. Functionalitatea widgetului e foarte buna, cu o pensula la fel de buna ar fi perfect cum a zis si altero.
bugfix update (versiunea 0.3.1) - cautarea merge si cu t, s with comma below (inainte mergea numai cu t, s cu sedila). huk: eu inca trag nadejde sa vina cineva cu un design frumos. daca cineva-ul e macuser cu atat mai bine.
Multumim Shadow! Arata super si resize e f util. Feature request pentru .5 bara clickabila sa se stranga la dimensiune minima.
Bug la .4: la dimensiune minima orizontala <> incaleca titlul, 10 pixeli in plus should do it.
Also, new widget request: citirea AFS log widget. Vezi discutia de aci.
Pai uite, pe spate am selectat “Orice sursa”. Dau sa caute “casa”. In widget imi apare doar in singur rezultat, cel corespunzator DEX ‘98. In browser imi apar vreo 24 de rezultate. Ma duc iar la widget si aleg pe spate “Dictionarul ortografic”. Dau sa caute iar “casa” si imi arata iar definitia din DEX ‘98.
Am inchis/deschis/reload widgetul si tot asa face.