5 din 5
5
Romanian Basic keylayout set
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

La mine era pe Allow a different input source in all documents

Dar totusi nu vad relevanta - vis-a-vis de restart… si revenirea la alt layout.
O sa fac setarile ca tine, poate-mi merge!

Hmm, amu am vazut ca-mi mai apare si un semnul exclamarii galben la shorcut-ul de comutare (mar+space) - o fi vreun conflict cu vreo alta tasta?!

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sigur ca da. Cauta si rezolva conflictul.

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
akbar - 25 Mai 2007 08:11 PM

La mine era pe Allow a different input source in all documents

Dar totusi nu vad relevanta - vis-a-vis de restart… si revenirea la alt layout.
O sa fac setarile ca tine, poate-mi merge!

Hmm, amu am vazut ca-mi mai apare si un semnul exclamarii galben la shorcut-ul de comutare (mar+space) - o fi vreun conflict cu vreo alta tasta?!

Acest conflict apare de la Tiger inclusiv (nu era înainte), respectiv aceste scurtături tradiționale pt trecerea de la un script la altul au început să interfereze cu scurtătura default pt spotlight. Ca atare, utilizatorul – dacă dorește/are nevoie mai degrabă de scurticircuitarea scripturilor decît de spotlight – trebuie să aleagă altă scurtătură pt spotlight sau alta pt script-uri.

Revenirea la alt layout, de ex. în finder față de o altă aplicație, este normală dacă permiți să fie alt keylayout în fiecare aplicație, nu același keylayout oriunde.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

Am scris un referat cu diacritice, am folosit Romanian Paliga, pe pc cand am transferat referatul nu imi recunostea ș si ț  .......why?

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
CristiMAC - 29 Mai 2007 03:30 AM

Am scris un referat cu diacritice, am folosit Romanian Paliga, pe pc cand am transferat referatul nu imi recunostea ș si ț  .......why?

Citește rubrica RO atent precum și Wiki, spune acolo de ce. Pe scurt, folosește Romanian PC. De altfel, Romanian Paliga a fost o formă intermediară, pe cînd nu știam ce nume să-i dau, pt ceea ce este acum Romanian MacStyle (ca să nu zic iStyle).

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.12.06

Scuze ca ma bag ca musca-n zar dar.. se mai poate pune odata 8_Romanian L2 cedilla.zip - incerc sa download si nu vine nimic.

Multumesc anticipat.

Semnătură 

radunegrean.com

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Micul Print - 22 Iunie 2007 05:51 PM

Scuze ca ma bag ca musca-n zar dar.. se mai poate pune odata 8_Romanian L2 cedilla.zip - incerc sa download si nu vine nimic.

Multumesc anticipat.

Dacă trebuie….

P.S. Are nr. 8, adicătelea ultimul dintr-o serie care să-i satisfacă pe toți, mai puțin pe cei nesatisfăcuți.

Fișiere atașate
8_Romanian L2 cedilla.zip  (Dimensiune Fişier 14 - Downloads: 182)
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.12.06

Multe mulţumiri. Acum e muuult mai bine!

Semnătură 

radunegrean.com

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Micul Print - 23 Iunie 2007 03:35 AM

Multe mulţumiri. Acum e muuult mai bine!

Prințule, poate îmi spui și unde locuiești, ca să știu dacă beau mai repede berea aia…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRank
Member
Din: București

Eu nu mai pot să le downloadez. Mi le trimite și mie careva la Tizucumacu [at] dotmac [dot] ro ?

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

De ce nu iti scrii direct adresa? Si nu cred ca e cu litera mare!

5 din 5
5