vreau si eu sa stiu cum se face ...1. cum ma pot conecta de pe mac-ul meu pe un PC cu winddows(ce setari tb sa fac eu si ce tb sa faca celalalt)?eu stiam faza din finder cu MAR+K si scriam akolo afp:// IP-ul celuilalt. etc…
2. si cum ma pot conecta de pe un PC la mac-ul meu adik din windows se poate cu remote desktop? sau ceva asemenea?
bai, l-as descarca dak as avea si un site ceva unde este freeware, ca nu am gasit nimik :(, poate imi recomanzi ceva sau imi trimitzi pe mail dak il ai aks(.)
deocamdata itzi pot spune ca m-am conectat in felul urmator de pe mac pe PC : finder> MAR+K>SMB://IP si s-a conectat, m-a dus in fisierele de share ale tipului respectiv,altceva din PC ul lui nu a mai putut vedea
akm sa vad dak se poate de pe windows pe mac:D astept oricum sugestii. thnx
da ma io am facut deja asta da faza e ca vreau sa stiu exact cum ma conectez de pe wind pe mac? adik ce fac unde ma duk cum ma conectez, prin ce program?, remote desktop de ex?
pe win instalezi Real VNC 3.3.6 iar pe mac instalezi VNCViewer 2.01
e importanta versiunea ... in alte combiatii nu mi-a mers. eu pe astea le folosesc si-s multumit. nu poti face schimb de fisiere prin vnc
Cineva a zis ceva de radmin. De ceva timp nu prea se mai folosesec comenzile r*, din simplul fapt ca nu sunt sigure. Daca tot vrei remote management, incearca ceva printr-un tunel. Am vazut multi oameni care si-au luat-o (cei drept, pe Windows) din faptul ca cineva le asculta remote-ul, si au interceptat una alta. Deci VPN-ul este optiune sigura pentru asta.