Pai din cate stiu eu 4G consuma mai putin decat 3G.
Pe mine bateria ma tine maxim de dimineata pana seara, utilizare modesta si pe 3G (iPhone 5)
Oricum, pe partea de acumulatori sunt praf, nu stiu cum e la altii dar mi s-ar parea de bun simt sa incarc telefonul la 24 de ore.
Oarecum off-topic, în privința autonomiei:
“Scoteam” cel puțin 9 ore de HEAVY USAGE pe 5S-ul din dotare, când era pe 7.1.x
Acum îl țin pe 8 beta 2 cu autonomie asemănătoare și -repet- heavy usage fără nicio discriminare
Îl scot de la încărcat dimineața, la 9 și ajung cu el acasă pe la 6-7 p.m. cu suficientă baterie cât să mai dau un telefon sau să răspund la câteva mesaje, și-l pun la încărcat.
Asta cu 4G always on, Wi-Fi always on (și roaming-ul de rigoare între rețelele cunoscute - la birou, acasă și în cele 2-3 locuri pe care le frecventez mai des), luminozitatea pe Auto, nimic oprit, nimic limitat.
Celui ce se plânge de baterie și autonomie: verifică-ți device-ul. Poate are o problemă hardware.
Acum îl țin pe 8 beta 2 cu autonomie asemănătoare și -repet- heavy usage fără nicio discriminare
Îl scot de la încărcat dimineața, la 9 și ajung cu el acasă pe la 6-7 p.m. cu suficientă baterie cât să mai dau un telefon sau să răspund la câteva mesaje, și-l pun la încărcat.
Asta cu 4G always on, Wi-Fi always on (și roaming-ul de rigoare între rețelele cunoscute - la birou, acasă și în cele 2-3 locuri pe care le frecventez mai des), luminozitatea pe Auto, nimic oprit, nimic limitat.
Celui ce se plânge de baterie și autonomie: verifică-ți device-ul. Poate are o problemă hardware.
Cum sa-l verific?
Iphone 5 mi-a fost inlocuit cu altul din aceeasi cauza.
Probleme cu bateria.
Nu am scos niciodata de cand s-a lansat iphone 5 si pana acuma mai mult de 7h30.
Hubba Bubba - 30 Iunie 2014 09:52 PM
am eu impresia sau au umblat la intensitatea luminii pe automat (si implicit la durata bateriei)? in ideea ca parca acum sta putin mai inchisa (lumina).
Cum sa-l verific?
Iphone 5 mi-a fost inlocuit cu altul din aceeasi cauza.
Probleme cu bateria.
Nu am scos niciodata de cand s-a lansat iphone 5 si pana acuma mai mult de 7h30.
Hubba Bubba - 30 Iunie 2014 09:52 PM
Diferențe notabile nu am observat în autonomia bateriei pe 4S de la 7.1.1 la 7.1.2; parcă se mișcă mai fluent.
Oricum viața lui 4S se va sfârși cu iOS 8.
Facut update la ambele deviceuri din semnatura….sa vedem in urmatoarel zile ce-i de capul lui.
Cat despre baterie….Nokia E52 se mai gaseste pe piatza inca….nici acum dupa atatia ani nu v-ati obisnuit cu iPhone….e 10E o baterie noua !?! :D
Din moment ce pot sa ofere autonomie buna pentru ipad si macbook air cred ca ar putea sa o faca lejer si pentru iphone.
Bateria din iPad si MBA nu se compara cu cea din iPhone. Nu ma refer la tehnlogie, ci la dimensiunea fizica.
Pe mine ma tine bateria o zi pe iPhone si il folosesc ca un turbat cu toate activate. Si vorba vine, is power user (mai mult imi administrez serverul din casa decat stau pe facebook. Da, de pe iPhone fac asta.).
Altom - 30 Iunie 2014 06:42 PM
Asa cum mi se pare aiurea ca au scos edge.
Esti in 2014, ti se pare normal sa folosesti tehnologie din 2005 ?
ON Topic : Jailbreak-ul mai merge !!
Chit ca-s off topic (iertare va rog), vreau sa ma lamureasca si pe mine cineva de unde a disparut EDGE-ul?
Nu de alta, dar pentru mine este o tehnologie foarte importanta prin coltul de lume in care ma aflu, practic depind de el pentru date mobile 60% din zi.
Chit ca-s off topic (iertare va rog), vreau sa ma lamureasca si pe mine cineva de unde a disparut EDGE-ul?
Nu de alta, dar pentru mine este o tehnologie foarte importanta prin coltul de lume in care ma aflu, practic depind de el pentru date mobile 60% din zi.
Altom, ti-am promis un screenshot. Uite-l.
Procentajul e la 29%, am usage de 6 ore si standby 20 ore. Acum am ajuns acasa si il pun la incarcat ; daca nu il pun la incarcat, cand ma scol dimineta la 10 o sa ajunga la un standby de 30 de ore si o sa mai am in jur de 25% baterie - cam 4-5% mi se duce peste noapte cu Do not Disturb activat. Dimineata cand o sa mai am 25% il mai pot folosi inca cateva ore (2-3 aproximez eu) si o sa ajung la un usage de 9-10 ore.
Ti-am zis, trag 9-10 ore de usage cu iOS 7, Nu stiu ce iPhone-uri ai tu, dar ale mele nu au nici o treaba cu bateria.
Am tot activat : Touch ID / 4G / Background App Refresh / LED Flash for alerts / Volum la maxim / etc.
Doar BT il tin oprit ca nu il folosesc.