tuffcat - 08 Iulie 2014 04:29 PM
Sau formati codul *3001#12345#*. Afiseaza o groaza de informatii, dar si nivelul de semnal in loc de cele cateva bare/puncte originale. Explicatia valorilor, relativ la calitatea convorbirilor, este: sub -100 = legatura instabila, -99 to -90 = convorbirea va fi afectata de intreruperi, -89 to -80 = nu ar trebui as apara probleme, -79 to -65 = semnal f bun, peste -65 = semnal excelent. Nu stiu cum sunt afectate transmisiunile de date de aceste valori, dar din experienta, pana in -70 -72 pe 3G merge decent. Dupa upgrade la 7.1.1 sau 7.1.2 in acelasi loc am pierdut 8-10 dB.
Tu sti ceva dar, NU sti bine…semnalul excelet de bun este intre -70dBm si -85dBm….ce e sub e execarbil si ce e peste NU e calitativ (dar radiaza “bine” intre aceste 2 valori) :D
Am doua amplificatoare de semnal instalat la serviciu si stiu ce si cum, 4 zile i-am stresat pe aia de la Orange mai ales ca era vorba de o Ambasada plasata exact in buricul Bucurestiului chiar langa Orange Lascar Catargiul, P-ta Victoriei….da nici mie nu-mi venea sa cred ca in buricul bucurestiului NU avem semnal DELOC la demisolul une-i cladiri (intradevar avea pereti grosi de 50-60cm de caramida veche)....mai ales ca sunt extrem de multe institutii in zona, Guvern si 80% din Ambasade acolo sunt, sa nu mai spun de turnurile alea de office. :D