In ultimele zile s-a tot zvonit despre aparitia unui nou Office. Unii zic ca o sa apara in primele luni ale lui 2015. Managera Office de la Microsoft ar fi declarat ca ambele versiuni (PC si Mac) vor fi lansate in al doilea semestru 2015. Cum ar fi, peste un an - p-acolo.
Celelalte zvonuri spuneau ca versiunea de Mac o sa aiba aceleasi facilitati / functionalitati ca cea de PC. (Mai tine cineva minte cum Office 2004 era peste versiunea PC?)
Anyway, pe mine ma intereseaza (nu prea mult, dar totusi) daca in sfarsit Office o sa fie facut in Cocoa. De Swift nu pomenesc…
Nu mai avem buton “Edit”, asa ca ...
Tot pe blogul de mai sus scrie ca Office 2016 for Mac va fi disponibil ca produs stand-alone din septembrie 2015. Pana atunci, doar pentru clientii Office 365.
Am cumparat acest office 2016 pentru mac, instalat, merge totul ok (mi s-a blocat de vreo 2 ori la iesire dar nu conteaza)
Ce problema intampin cu Outlook, am configurat ca smtp si po 3 un cont de Outlook.com. In acest mod nu mi se sincronizeaza contactele si nici calendarul. Din App Web oultlook.com, pot exporta doar .csv, Outlook.ul din office 365 nu recunoaste .csv xi doar pst…cum niaba fac sa imi aduc contactele pe local, in Oultlook 365?
...cum niaba fac sa imi aduc contactele pe local, in Oultlook 365?
În funcție de tipul de abonament Office 365, contul poate să fie de tip Exchange (sincronizează mail, calendare, contacte) sau doar IMAP, POP3 (sincronizează doar mail).
A meritat asteptarea de 5 ani! Arata bine, se misca misca bine, au fost adaugate multe din feature-urile care lipseau fata de versiunea pentru PC. Outlook e putin ciudat ingrat cu OS X - nu exista full-screen adevarat, posibil pentru ca inca exista comenzi care nu sunt disponibile decat in bara de meniu. Integrarea cu OneDrive scartaie putin, dar e utilizabila.