Flip4Mac
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 31.03.14

Imi puteti da o versiune de Flip4Mac care sa mearga pentru Yosemite si sa nu ai nevoie sa cumperi o licenta ca sa poti instala acest program. Pe Mavericks mergea acest program fara licenta sau sa imi dati Extensii pentru browsere.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

Nu vreau sa fiu rautacios, dar cati ani ai? Exista un ghid aici pe site care te ajuta, nu numai sa intelegi ce inseamna lumea Apple, dar si cum sa iti faci viata mai usoara; in caz ca nu gasesti acolo o rezolvare sau macar o idee, apelezi la forum. Daca vreun moderator considera raspunsul meu neadecvat, rog sa fie eliminat.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.06.08

Daca acum costa, costa. Deal with it. Ai alternative…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Pe unele canale TV imi cerea Flip4Mac mai exact pe un site acel posturi tv merg doar pe Sopcast, Adobe Flash Player si Windows Media Player. Pentru Mac Window Media Player este Flip4Mac.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.06.08

La urma urmei daca chiar ai nevoie de asa ceva si nu gasesti o alternativa, poti sa cumperi o licenta de Flip4Mac.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

As mai vrea sa stiu un lucru am downloadat programul VLC si am gasit separat plugin-uri si extensii pentru browserele Firefox Si Chrome, dar nu gasesc plugin-uri si extensii pentru Sopcast chiar daca am downloadat programul. In afara de VLC mai cunoasteti alte alternative pentru Flip4Mac.