inca trei:
de cand cu redisignul paginii skype.com, trebuie sa dai click pe sign in de fiecare data ca sa simta ca esti logat deja. nici cel mai jalnic site nu are un bug ca asta, firma de software ce e M$...
m-am uitat in istoric si am varsat 400 de euro la Skype de-a lungul a 5 ani, in tot timpul asta fiind fortat sa folosesc o versiune discontinuata pentru a avea o fereastra cat de cat decenta a aplicatiei de mac (zero suport, 100% bataie de joc)
despre bug-ul de iOS care suge bateria rapid cand lasi Skype logat dar in fundal stie toata lumea, da?
Interesant este faptul ca vor taia suportul Pt WinPhone 8 in 2014.
Nu mai zic ca daca ti-ai luat ceva pe ‘noul’ atunci WinOS 7 asta e.. nu merge update la 8
Interesant este faptul ca vor taia suportul Pt WinPhone 8 in 2014.
Nu mai zic ca daca ti-ai luat ceva pe ‘noul’ atunci WinOS 7 asta e.. nu merge update la 8
un pic off-topic, da musai, ca ma apasa… chiar este cineva care foloseste “suportul” unei companii pentru un produs??? daca ar fi bun de ceva, ar fi macar o persoana de la care sa fi auzit ca foloseste. jur ca pana acuma nu am auzit pe NIMENI (nu exagerez) sa zica: stai ca sun la companie, sa ma ajute cu problema asta. ce e defapt “suportul” asta despre care vorbesc toate firmele? in afara de apple, unei iei suport in persoana, la un apple store, cine naiba ofera suport si in ce consta?
xbox one arata ca un video player de pe vremuri. e nasoala tare chestia ca nu mai ofera backwards compatibility si ca trebuie sa fie conectata la internet tot timpul, cel putin o data pe zi. multe din feature-urile pe care le-am prezentat (cele cu tv-ul) se potrivesc pt americani, in Europa cam greu. Jocurile vor fi legate de user-ul tau si de seria consolei, daca vei cumpara un joc folosit trebuie sa il unlock, ceea ce presupune o taxa de platit. Urmeaza sa vedem ce vor mai prezenta la E3