pitagora - 03 Septembrie 2015 07:27 AM
mi-am cumparat o cabana mai retrasa, intr-o zona rurala mai retrasa, din jud prahova, mai exact prin aricesti zeletin daca cunoasteti zona, zona foarte frumoasa, problema e ca unde am eu cabana in curte nu am deloc semnal la iphone trebuie sa merg in spatele casei sau ceva de genul pentru a prinde o bulina.. in aceste conditii, ce optiuni as avea sa imi trag macar internet, prin atena sau prin ce naiba? oamenii de aici care vor sa vorbeasca la telefon trebuie sa se suie pe casa sau prin copaci:)))) glumeam, sunt rautacios, ma scuzati.
Daca ai totusi semnal in apropiere (in spatele casei, de exemplu), e bine, poti monta un repetor GSM. Sunt cam scumpe, dar iti rezolva problema, inclusiv internet mobil.
Uite aici: http://www.elpismedia.ro/index.php?page=shop.browse&category_id=33&option=com_virtuemart&Itemid=83
Vezi ca repetoarele sunt diferite, in functie de operatorul GSM pe care-l vrei. Ceva similar cu produsele din link poti cumpara si de la operatorii de telefonie mobila ... acum cativa ani am lucrat intro cladire care n-avea semnal pe Vodafone asa ca proprietarul (sau poate Vodafone?) a montat ceva similar.