1) Scump. Dincolo (amazon fireTV) era mai ieftin.
2) Doar CPU A8 ? Se laudă cu A9X cât de bun este în comparație cu A8X și imediat după aia prezintă un produs “revoluționar” cu A8 ? HUO !
3) Merg două telecomenzi ? Se poate pair-ui cu un controller bluetooth de consolă ?
4) Vine cu charger de telecomandă ?
5) “Știe” 4K ? Da’ 3D ? Da 120Hz ? Televizoarele 1080p chioare sunt deja vechituri.
6) O să avem tvOS și pe AppleTV 3 ? Că au zis că încă îl vând.
1. Nu ma intereseaza Amazon sau alte deispozitive/servicii
2. Fie si A8 daca ruleaza bine ceea ce trebuie sa ruleze (probabil tvOS nu necesita multe resurse)
3. De ce as conecta un controler de xbox la apple tv
4. Incarcatorul de iFon sau pe USB la Mac
5. 3D nu ma intereseaza, industria e pe duca, iar continut 4K cred ca nu ofera nicio aplicatie gen HBO sau NetFlix
6. Mai vrea Apple TV 3 ?
1. ...
2. n-o sa faci gaming console-level pe aTV, mesaj receptionat. fara competitie cu XBOX, doar cu vechiul Nintendo Uiiii
3. nu merg 2 telecomenzi, merge doar in ifon ca controller 2. Era o in apple tv store cu un program care avea suport de controler, dar n-am idee unde-l infigi? doar BT imi imaginez
4. nope, si nici cu cablu, il incarci de la bec
5. 3D e mort de mult, n-ai vazut inmormantarea la tv?
6. sigur ca o sa fie si pe aTV3, ca asa o sa vanda noul model de 3 ori mai scump, vanzand ceva de 3 ori mai ieftin cu aceleasi caracteristici. Apple.
1) Scump. Dincolo (amazon fireTV) era mai ieftin.
2) Doar CPU A8 ? Se laudă cu A9X cât de bun este în comparație cu A8X și imediat după aia prezintă un produs “revoluționar” cu A8 ? HUO !
3) Merg două telecomenzi ? Se poate pair-ui cu un controller bluetooth de consolă ?
4) Vine cu charger de telecomandă ?
5) “Știe” 4K ? Da’ 3D ? Da 120Hz ? Televizoarele 1080p chioare sunt deja vechituri.
6) O să avem tvOS și pe AppleTV 3 ? Că au zis că încă îl vând.
1,2)
3) Din moment ce tocmai au arătat jocuri multiplayer ... și Nimbus Steelseries Controller.
4) In the Box: ... Lightning to USB cable ... îl încarci la usb-ul de la Mini Hmm, oare merge ca Magic Trackpad Mini ?
5) H.264 video up to 1080p, 60 fps. 3D parcă era o tehnologie ratată.
6) Siri Remote is compatible with Apple TV (4th generation) .. dar nu văd de ce să nu poți folosi tvOS fără Siri pe ATV3, vom vedea.
Buried in the developer documentation for tvOS is confirmation that Apple will actually ship two Apple TV packages: one with the new Siri Remote and the other with what the company is calling the Apple TV Remote. Only consumers in Australia, Canada, France, Germany, Japan, Spain, the UK and the U.S. will receive the Siri Remote.
All others will receive the Apple TV Remote, which — aside from not having access to Siri — is functionally identical. Pressing the Siri button on this secondary remote will bring up the onscreen search app, presumably allowing users to enter their query manually.
Oricum în România nu servește la nimic Apple TV, nici măcar filme nu sunt disponibile pe iTunes, ce să mai spunem de aplicații ca Netflix, Hulu, etc. Când văd câte țări au filme pe iTunes Store, iar România nu, mă apucă pandaliile… https://support.apple.com/en-us/HT204411