9 din 11
9
AppleTV 4
  [ Ignoră ]   [ # 121 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

Infuse a aparut deja dar nu e stralucit

[ Ignoră ]   [ # 122 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07
K-man - 06 Decembrie 2015 09:48 PM

Infuse a aparut deja dar nu e stralucit

E mai ok Plex decat Infuse?

Pe iPad folosesc si Plex dar prin Safari, si nu e la fel de bun ca Infuse.

Inainte aveam jailbreak foloseam Kodi pe iPad.
Acum trebuie sa ma multumesc cu Infuse.

In continuare cred ca Apple TV pentr mine e overkill, pentru ca Mac Mini e mai puternic cu Kodi.

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 123 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Kevo - 06 Decembrie 2015 09:59 PM

E mai ok Plex decat Infuse?

Sunt doua lucruri diferite. Plex ruleaza o aplicatie server pe calculator cu care transcodeaza orice si trimite catre aTV in formatul acceptat de acesta.

Infuse ruleaza direct pe aTV si decodeaza totul pe device. Din testele mele, Infuse nu poate reda cam jumate din tipurile de fisiere video pe care le am si chiar si cu celelalte are probleme daca e un bitrate mai mare sau asa ceva.

Deocamdata, media playerul incorporat in TV-ul pe care il am e cel mai tare, in sensul ca reda orice (inclusiv de pe nas prin dlna).

[ Ignoră ]   [ # 124 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 22.03.11

Mie imi merge perfect Plex server pe Mac Mini -> Apple TV

Ce urmaresc sa optimizez acuma e sa adaug in retea un NAS pe care sa am filme si seriale si sa poata eventual sa faca transcoding cu Plex Server.

Astfel nu as mai folosi Mac Mini pentru filme/seriale - desi e destul de silent si nu ma deranjeaza.

Am mai citit aici de o solutie cu Apple Airport Extreme + HDD.

[ Ignoră ]   [ # 125 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Un NAS care poate rula Plex e destul de scump. Airport+HDD am si eu dar nu ai decat un disk in retea.

[ Ignoră ]   [ # 126 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 22.03.11
K-man - 07 Decembrie 2015 10:44 AM

Un NAS care poate rula Plex e destul de scump. Airport+HDD am si eu dar nu ai decat un disk in retea.

da, eu ma uitam la Qnap TS 253 Pro http://www.pcgarage.ro/nas/qnap/ts-253-pro/ care e un Celeron 2.0 Quad Core si e ok - dar scump

la banii astia sau chiar mai ieftin, pentru cine se baga sa configureze mai merge un HP Microserver Gen 8 cu Pentium G2020T dual core si FreeNAS - dar am inteles ca-i zgomotos de tinut in sufragerie.

[ Ignoră ]   [ # 127 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10

De ieri sunt si eu posesorul unui aTV 4 32GB. Imi place foarte, foarte mult. Cel mai mult imi place multitaskingul. Am 3 aplicatii mari si late care fac treaming de video si pe toate le tine in starea unde le-am lasat. E de vis. Insa, introducerea parolelor este dezastru. Eu am parole de 30+ de caractere (din motive de securitate) si a fost un cosmar sa le introduc. Doar Youtube a oferit modalitatea de activare cu cod. Nu ma asteptam ca Netflix sa nu fi implementat deja asta.

Plex functioneaza impecabil pana acum.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 128 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Review Plex (nu l-am citit inca, dar poate e de folos p-aici).

[ Ignoră ]   [ # 129 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Deci nu poti rula orice fisier cum fac cu ATV2 plus Kodi? Vad ca kodi nu apare :(.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 130 ]
RankRankRank
Member
Din: 

A aparut MrMC care e bazat pe Kodi

[ Ignoră ]   [ # 131 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07
katanel - 07 Decembrie 2015 03:04 PM

da, eu ma uitam la Qnap TS 253 Pro http://www.pcgarage.ro/nas/qnap/ts-253-pro/ care e un Celeron 2.0 Quad Core si e ok - dar scump

la banii astia sau chiar mai ieftin, pentru cine se baga sa configureze mai merge un HP Microserver Gen 8 cu Pentium G2020T dual core si FreeNAS - dar am inteles ca-i zgomotos de tinut in sufragerie.

Mai bine te-ai uita la QNAP TS-451+.

E singurul NAS care ma face sa regret ca am LaCie si nu QNAP, care are Plex integrat, si nu mai e nevoie sa rulezi Plex Server pe Mac Mini.

LaCie Are interfata foarte simpla, dar nu prea merge cum as vrea eu functia de remote share, care merge cu o viteza jalnica, desi in reteaua locala atinge lejer 100 MB/s

Plex ar fi foarte tare daca nu ar mai cere varianta cu subscription ca sa poata functiona pe XBOX ONE, cum o face pe Apple TV.

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 132 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09
Kevo - 13 Decembrie 2015 01:50 PM
katanel - 07 Decembrie 2015 03:04 PM

Mai bine te-ai uita la QNAP TS-451+.

E singurul NAS care ma face sa regret ca am LaCie si nu QNAP, care are Plex integrat, si nu mai e nevoie sa rulezi Plex Server pe Mac Mini.

LaCie Are interfata foarte simpla, dar nu prea merge cum as vrea eu functia de remote share, care merge cu o viteza jalnica, desi in reteaua locala atinge lejer 100 MB/s

Plex ar fi foarte tare daca nu ar mai cere varianta cu subscription ca sa poata functiona pe XBOX ONE, cum o face pe Apple TV.

Si synology are pe toata linia posibilitatea de a instala plex.

De pe site Plex.
Plex Media Server for NAS devices

Plex Media Server is available for a number of NAS devices, including:
◦Asustor (Intel)
◦Drobo (ARM)
◦Netgear ReadyNAS (Intel, ARM)
◦QNAP (Intel, ARM)
◦Seagate (Intel, ARM)
◦Synology (Intel, ARM, PowerPC)
◦unRAID (Intel)
◦Western Digital MyCloud (supported models)

Information regarding other Linux-based NAS can be found on the Plex Media Server for Linux forum.

Note: Not all models from these manufacturers are supported. Please refer to the NAS Compatibility List for more detailed information.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 133 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

deci sunt aici: neflix in romania!

un tolontan care dă de veste: http://www.tolo.ro/2016/01/06/din-aceasta-seara-netflix-live-in-romania/
un netflix functional: http://www.netflix.com/

[ Ignoră ]   [ # 134 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.03.11

Vad aplicatiile Netflix in App Store atat pe tvOS cat si pe iOS dar nu le pot downloada inca

[ Ignoră ]   [ # 135 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

La un moment dat vor merge ele…

9 din 11
9