Kevo - 13 Decembrie 2015 01:50 PM
katanel - 07 Decembrie 2015 03:04 PM
K-man - 07 Decembrie 2015 10:44 AM
Un NAS care poate rula Plex e destul de scump. Airport+HDD am si eu dar nu ai decat un disk in retea.
da, eu ma uitam la Qnap TS 253 Pro http://www.pcgarage.ro/nas/qnap/ts-253-pro/ care e un Celeron 2.0 Quad Core si e ok - dar scump
la banii astia sau chiar mai ieftin, pentru cine se baga sa configureze mai merge un HP Microserver Gen 8 cu Pentium G2020T dual core si FreeNAS - dar am inteles ca-i zgomotos de tinut in sufragerie.
Mai bine te-ai uita la QNAP TS-451+.
E singurul NAS care ma face sa regret ca am LaCie si nu QNAP, care are Plex integrat, si nu mai e nevoie sa rulezi Plex Server pe Mac Mini.
LaCie Are interfata foarte simpla, dar nu prea merge cum as vrea eu functia de remote share, care merge cu o viteza jalnica, desi in reteaua locala atinge lejer 100 MB/s
Plex ar fi foarte tare daca nu ar mai cere varianta cu subscription ca sa poata functiona pe XBOX ONE, cum o face pe Apple TV.
Si synology are pe toata linia posibilitatea de a instala plex.
De pe site Plex.
Plex Media Server for NAS devices
Plex Media Server is available for a number of NAS devices, including:
◦Asustor (Intel)
◦Drobo (ARM)
◦Netgear ReadyNAS (Intel, ARM)
◦QNAP (Intel, ARM)
◦Seagate (Intel, ARM)
◦Synology (Intel, ARM, PowerPC)
◦unRAID (Intel)
◦Western Digital MyCloud (supported models)
Information regarding other Linux-based NAS can be found on the Plex Media Server for Linux forum.
Note: Not all models from these manufacturers are supported. Please refer to the NAS Compatibility List for more detailed information.