am pus si eu Netflix si inca sunt in luna de trial - am gasit ceva seriale faine, le urmaresc deja dar nu stiu daca mai continui si luna viitoare. Oferta de filme mi se pare slaba pe Netflix EU - chiar mai slaba decat HBO GO.
Astept inca HBO GO pe Apple TV - oare va iesi candva?
Ce player video folositi pe ATV4? Am filmele pe un NAS, am incercat cu VLC (nu stie sunet AC3 deocamdata) si cu Infuse (ma pune sa cumpar Infuse Pro ca sa vizionez mkv 720p).
Exista vreo varianta free? Chiar si una pe bani insa sa stie sa play-eze absolut tot.
Ce player video folositi pe ATV4? Am filmele pe un NAS, am incercat cu VLC (nu stie sunet AC3 deocamdata) si cu Infuse (ma pune sa cumpar Infuse Pro ca sa vizionez mkv 720p).
Exista vreo varianta free? Chiar si una pe bani insa sa stie sa play-eze absolut tot.
Personal folosesc ATV4 + Flex Client <-> MacMini cu Flex Server + HDD torente
In loc de mac mini poti folosi si un NAS cu procesor Intel pe care sa pui Flex Server (care face transcoding)
Alta solutie in afara de Plex? Am un NAS Synology care are Plex, insa cred ca e prea slab pt. asta, o sa incerc diseara.
Se merita infusion pro sau mrmc? Le-a cumparat cineva? Mi-e sa nu dau banii degeaba…
Alta solutie in afara de Plex? Am un NAS Synology care are Plex, insa cred ca e prea slab pt. asta, o sa incerc diseara.
Se merita infusion pro sau mrmc? Le-a cumparat cineva? Mi-e sa nu dau banii degeaba…
Pe pagina precedenta “A aparut MrMC care e bazat pe Kodi”
Si eu astept ceva care sa imi playeze precum Kodi. Am NAS (synology) care trage usor filme in diferite formate si nu am fost niciodata fan Plex. Astept ca sinology sa scoata playerul lor pentru ATV4. Pana atunici stau relaxat “la filme ” cu ATV2 + kodi .
Am verificat astazi pe site Synology:
DS video app on Apple TV Coming soon
By supporting Apple’s tvOS, you will soon find DS video on the new Apple TV’s App Store, letting you easily stream and watch videos on a big TV screen without needing your mobile phone. https://www.synology.com/en-us/dsm/6.0beta/multimedia
can am auzit sa vorbim despre watch si la safsit bum discount generos, am tresarit can a trecut la apple tv ma asteptam si aici la un discount. Inca il gasesc scump 180 de euro si nici macar nu pot face ce fac cu ATV2 + kodi. Mai astept, vedem daca scot anul asta ceva nou, mai mic, mai puternic, mai ieftin .
Aici cam greșești AppleTV face mult mai multe poți pune si Kodi si l-ai egalat pe AppleTV 3 ,plus alte mii de aplicații
Prețul e sus pentru ca e recent
NU stiam ca exista Kodi pt ATV4.
Stiu ca exista MRMC, dar e o versiune cam castrata, fata de Kodi (probleme si greutati cu BDMV si ISO).
Sau, ma insel?
Am verificat astazi pe site Synology:
DS video app on Apple TV Coming soon
By supporting Apple’s tvOS, you will soon find DS video on the new Apple TV’s App Store, letting you easily stream and watch videos on a big TV screen without needing your mobile phone. https://www.synology.com/en-us/dsm/6.0beta/multimedia
Din pacate nu stiu daca macar acum, dupa 6.0, se poate face passthrough de DTS sau Dolby catre un receiver.
Asta e show stopper, pentru mine…
Buna seara, as vrea si eu sa achizitionez un Apple tv. Intrebarea mea este daca HBO GO este disponibil nativ sau nu? Din ce am citit, unii spun ca da, altii ca nu. In principal pentru asta il cumpar. Multumesc anticipat.