Eu nu inteleg de ce se vinde acest device in Romania.
Am un Apple TV 4 de 1 an de zile si mi se pare ca am aruncat banii pe geam.
Sunt cateva jocuri foarte slabute dar care nu se compara cu o consola, prin urmare apple tv nu este o consola, seamana mai mult cu televizoarele acelea sport carea aveau tenis si 2 telecomenzi.
Motivul principal pentru care am cumparat apple TV a fost ideea de Airplay si speram sa scap de cabluri cand conectez computerul la TV. Uimitor nici aceasta functionalitate nu merge. De pe iphone sau tableta merge decent insa cand incerc sa vad un film de pe un macbook pro, se intrerupe constant. Am incercat un alt router AC si acelasi rezultat, am sperat ca la noua versiune de software se rezolva si totusi nimic. Airplay este inutilizabil :(.
SIRI, HBO Go, Movie rental, alte aplicatii si functionalitate care exista pe contul din state la noi in Romania nu exista. Tot ce pot rula pe el este mizeria de Netflix care are o interfata mizerabila (chair mai proasta fata de Android si webversion).
Prin urmare la ce foloseste un Apple TV? Din punctul meu de vedere imi reaminteste tot timpul ca sunt un idiot, un fan apple care nu gandeste si cumpara toate cacaturile lor.
Sa nu uitam genialitatea celor de la apple care au adus sistemul de input text de la ipodul clasic pe apple tv in 2016, absolut penibil.
eu nu mai folosesc altceva la TV in afara de AppleTV 4.
Plex, BBC iPlayer, All4, NFL, Amazon Video, pana recent si Netflix, Dave, Vevo, youtube, twitter, funny or die, vimeo, sky news, Apple events. Majoritatea sunt native, unele de pe ifon prin airplay.
Folosesc airplay de pe MB12 ca secondary display si mi-a mers intotdeauna fara probleme. ATV prin cablu bun la Airport Extreme si evident ifon, ipad si MB2 wireless.
Jocuri, intradevar, nu prea ma joc pe TV, doar Crossy Road din cand in cand.
Eu am taiat cablul si am pastrat doar apple TV. Nici macar mini-ul nu-l mai folosesc pe TV, il tin doar ca plex media server.
SAlut, doresc sa achizitionez un apple tv dar ma intrebam daca trebuie sa platesc pentru Netflix, HBO, canale de afara gen NBC, in primul rand daca le pot folosi in romania si in al doilea rand daca se plateste un singur serviciu de abonament total sau pentru fiecare in parte.