Păi ok, pot să-l aducă și de pe Marte, dar să descrie corect pe site pe care anume-l vând.
Având în vedere confuzia de la “Apple TV Remote” mă aștept ca la Apple TV să fi pus pe site descrierea și poza de la cel cu Siri Remote și de fapt te trezești că l-ai primit pe cel cu Apple TV Remote.
Lucru care constituie o practică comercială incorectă.
Buna ziua,
Multumim pentru comanda.
Momentan nu avem informatii despre disponibilitate produs dar va vom tine la curent si vom reveni cu termen de livrare.
Siri Remote nu arată fix la fel cu Apple TV Remote.
Prima are găurelele pentru microfoane și butonul Siri cu simbol de microfon.
A doua nu are microfoanele, nici găurelele pentru ele - ăsta ar fi detaliul vizibil -, iar butonul Siri de la prima variantă este înlocuit de butonul Search - ca funcționalitate cel puțin, nu sunt sigur dacă are și alt simbol.
Diferența între cele două ?
Păi, esențială, nu vorbim de detalii estetice minore: uite Siri, nu e Siri.
În fine, așteptăm cu toții să-l primească Hamilton, să vedem ce variantă este telecomanda, și dacă este într-adevăr Siri Remote va funcționa Siri în engleză cu un cont iTunes din iTunes Store România.
Siri Remote nu arată fix la fel cu Apple TV Remote.
Prima are găurelele pentru microfoane și butonul Siri cu simbol de microfon.
A doua nu are microfoanele, nici găurelele pentru ele - ăsta ar fi detaliul vizibil -, iar butonul Siri de la prima variantă este înlocuit de butonul Search - ca funcționalitate cel puțin, nu sunt sigur dacă are și alt simbol.
Diferența între cele două ?
Păi, esențială, nu vorbim de detalii estetice minore: uite Siri, nu e Siri.
Corect !
Am zis si eu asta in pagina anterioara. La inceput am zis-o din burta, ca e cam logic, dar dupaia am citit si pe internet
In fine, nu ma omor dupa Siri.
Pe 6s Plus am si dezactivat “Always on Siri”.
Buna ziua,
Multumim pentru comanda.
Momentan nu avem informatii despre disponibilitate produs dar va vom tine la curent si vom reveni cu termen de livrare.
Buna ziua,
Multumim pentru comanda.
Păi asta nu-i prin Noumax, l-ai luat de pe apple.com cu livrare la o adresă din state de unde apoi o să-ți fie livrat.
Păi bine bre, noi pe seama cui mai experimentăm acum ce aduce de fapt Noumax ?
Ne lași așa cu ochii-n soare ?
Chiar astept cu nerabdare sa folosesc Apple Pay si eu o data.
Vara asta am facut o excursie prin Europa si am stocat in Wallet pentru prima data toate biletele si rezervariile.
Nu mai facusem asta pana atunci, am ramas impresionat. Nu am dus absolut nici un bilet pe hartie cu mine.
Bun, ca s-o lămurim cu telecomanda Apple TV remote care este vândută cu poza lui Siri Remote:
Noumax publică pe pagina produsului codul acestuia: mg2q2zm/a
Luăm și gugălim codul.
Surpriză, numai rezultate din europa de est.
Surpriza și mai mare este că toate magazinele care anunță produsul au poza lui Apple Siri Remote.
Eu zic că n-ai cum să faci asta în jumătate de europă fără să iei o mare amendă.
Apcom, zic bine ?