Tastatura azerty o tasta provoaca apasarea a doua taste
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Am o tastatura luata azi second, cand apas q(pe care de fapt scrie a) se apasa si p, deci in loc sa scrie q scrie pq. La fel si cu celelalte de pe aceeasi coloana. E vreun mod special sau pur si simplu am luat teapa?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Eu as zice ca a luat contact cu lichide

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Defecta.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

sa fie sanatos, mai vrea sa i-o trimit si inapoi si risc sa raman si fara bani si fara tastatura. m-am ales doar cu un prelungitor usb tapan original care banuiesc ca are pretul standard de 30euro, mai mult decat m-a costat toata treaba asta, doar ca n-am ce face cu el.
Mi se pare incredibil ca o tastatura se poate defecta, cea wireless are alt-ul busit iar la laptop unele taste nu-mi merg tot timpul, vroiam sa mai aman o reparatie de 150euro

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Si eu cred ca este undeva un scurt cauzat probabil de un lichid. Daca ar fi o tastatura normala de PC, ai avea sanse sa rezolvi destul de simplu problema. Tastaturi Apple inca nu am desfacut niciodata, nu stiu cum sunt in interior…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

De obicei cola sau alte băuturi acide și cu zaharuri. Atacă argintul de pe folie și crează “poduri” între trasee. Am și eu o tastatură Apple albă de pe eBay care apăsa două taste. Am desfăcut-o și ... cola. Am șters traseele rezistive de cola dar nu am putur reface pe cele dizolvate de acid. Acum merge totul în afară de ctrl-ul din stânga - unde se scursese tot lichidul.

Dacă e tastatură de asta nouă “scândurică” de aliminiu, nici nu o poți desface să o cureți.
Poți încerca să o clătești bine-bine în zona aia cu multă apă distilată și apoi să o lași să se usuce bine câteva zile la cald sau/și orez. Mai rău de cum e acuma nu ai ce-i face.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP