Am o tastatura luata azi second, cand apas q(pe care de fapt scrie a) se apasa si p, deci in loc sa scrie q scrie pq. La fel si cu celelalte de pe aceeasi coloana. E vreun mod special sau pur si simplu am luat teapa?
sa fie sanatos, mai vrea sa i-o trimit si inapoi si risc sa raman si fara bani si fara tastatura. m-am ales doar cu un prelungitor usb tapan original care banuiesc ca are pretul standard de 30euro, mai mult decat m-a costat toata treaba asta, doar ca n-am ce face cu el.
Mi se pare incredibil ca o tastatura se poate defecta, cea wireless are alt-ul busit iar la laptop unele taste nu-mi merg tot timpul, vroiam sa mai aman o reparatie de 150euro
Si eu cred ca este undeva un scurt cauzat probabil de un lichid. Daca ar fi o tastatura normala de PC, ai avea sanse sa rezolvi destul de simplu problema. Tastaturi Apple inca nu am desfacut niciodata, nu stiu cum sunt in interior…
De obicei cola sau alte băuturi acide și cu zaharuri. Atacă argintul de pe folie și crează “poduri” între trasee. Am și eu o tastatură Apple albă de pe eBay care apăsa două taste. Am desfăcut-o și ... cola. Am șters traseele rezistive de cola dar nu am putur reface pe cele dizolvate de acid. Acum merge totul în afară de ctrl-ul din stânga - unde se scursese tot lichidul.
Dacă e tastatură de asta nouă “scândurică” de aliminiu, nici nu o poți desface să o cureți.
Poți încerca să o clătești bine-bine în zona aia cu multă apă distilată și apoi să o lași să se usuce bine câteva zile la cald sau/și orez. Mai rău de cum e acuma nu ai ce-i face.