iTunes 12 - un dezastru ?!
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 19.01.10

Am impresia că iTunes se depărtează încet-încet de ceea ce era cândva - un multimedia library foarte complex, foarte deștept.

După o reinstalare pe curat de OS X, îmi mut toată muzica și libraria iTunes de pe HDD extern la locul ei și deschid nou-upgradatul iTunes 12. Problemele mele sunt următoarele:

1. Missing files la unele piese (si n-am sa stau sa caut prin 17,000 de piese care au un “!” )
2. Inainte făcea asta: https://www.youtube.com/watch?v=jNvhYP5fhGg&feature=youtu.be - selectat o piesa din folderul X și boom : aveam toate piesele lipsă din acel folder back in my library
3. Înainte puteam muta o melodie dintr-un folder intr-altul, o puteam redenumi iar iTunes-ul mi-o vedea oriunde si oricum ar fi fost. Acum insă apare ca missing file (!)

De celelalte chestii legate de iTunes 12 vorbim cu altă ocazie. Acum însă, ce e de făcut?

Semnătură 

MacBook Pro 13” mid-2012 i5,  16 GB RAM, 500GB HDD + 500GB SSD
Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey
iPad 3 WiFi + 4G 32GB with Smart Cover

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10

Am o vaga impresie ca toate aceste schimbari intruduse de Apple au legatura cu Apple Music (iCML) pentru care nu mai faci tu managementul muzicii.
Solutii nu cunosc ca nu folosesc iTunes decat pentru backup.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06
Andrei Neagu - 16 Octombrie 2015 10:14 AM

Am impresia că iTunes se depărtează încet-încet de ceea ce era cândva - un multimedia library foarte complex, foarte deștept.

După o reinstalare pe curat de OS X, îmi mut toată muzica și libraria iTunes de pe HDD extern la locul ei și deschid nou-upgradatul iTunes 12. Problemele mele sunt următoarele:

1. Missing files la unele piese (si n-am sa stau sa caut prin 17,000 de piese care au un “!” )
2. Inainte făcea asta: https://www.youtube.com/watch?v=jNvhYP5fhGg&feature=youtu.be - selectat o piesa din folderul X și boom : aveam toate piesele lipsă din acel folder back in my library
3. Înainte puteam muta o melodie dintr-un folder intr-altul, o puteam redenumi iar iTunes-ul mi-o vedea oriunde si oricum ar fi fost. Acum insă apare ca missing file (!)

De celelalte chestii legate de iTunes 12 vorbim cu altă ocazie. Acum însă, ce e de făcut?

Nu ai facut ce trebuie cand ai mutat libraria unde trebuie,exista informatii in folderul muzica din sistem si daca lipsesc degeaba pui la loc muzica ca iTunes nu stie

Mai bine faci import itunes library de pe hdd extern…

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 19.01.10
PegasosII - 18 Octombrie 2015 07:43 PM

Nu ai facut ce trebuie cand ai mutat libraria unde trebuie,exista informatii in folderul muzica din sistem si daca lipsesc degeaba pui la loc muzica ca iTunes nu stie

Mai bine faci import itunes library de pe hdd extern…

adică...cum adică? am făcut chestia asta și în trecut și a mers fără probleme.

...și încă ceva: cum salvez un Genius Playlist în iTunes 12? Văd că există doar opțiunea: Start Genius Playlist :)

Semnătură 

MacBook Pro 13” mid-2012 i5,  16 GB RAM, 500GB HDD + 500GB SSD
Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey
iPad 3 WiFi + 4G 32GB with Smart Cover

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Iancului
Macuser din: 09.02.10

Știu și eu dacă iTunes era odată chiar atât de deștept? Nu a remarcat chiar nimeni că iTunes nu a avut niciodată un playlist “now playing” editabil (au introdus ei Up Next dar parcă tot nu…) sau niște efecte simple de fade la pauză sau stop? Deși sunt Macuser pasionat, parcă tot îmi lipsește uneori Winamp.  raspberry

Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Nu exista organizare mai buna decat…. folderele. Le tragi pur si simplu inapoi in itunes, cine stie cate chestii in neregula ai facut dealungul timpului de a decis sa nu ti le mai recunoasca acum.

Genius nu inseamna ca face itunesu pe desteptu si-ti da anumita muzica?

Semnătură 

Mcintoshing…

‹‹ Libraria itunes de pe mac pe pc      Ajutorrr ››