Va dau doar aplicatia modificata, in asa fel in cat Capitanul sa creada ca e al lui. Il puteti pune langa Disk Utility normal, sa le folositi pe ambele. Nu garantez ca merge pe toate mac-urile, dar pe ce am pus eu pana acum a mers.
Corect, asta am facut si eu. Ma gandesc insa ca nu toata lumea are chef sa munceasca sa faca asta… De-aia am postat, ca sa le dau aplicatia gata modificata celor care nu au timp/chef/cunostinte sa urmeze pasii. Simplu.
N-ai avut probleme cu versiunea veche pe El Capitan? Ai șters/formatat vreun disc?
Drept e că au făcut harcea-parcea noul Disk Utility, au dat jos lucruri esențiale.
[ Modificat: 10 Februarie 2016 06:04 AM de akbar ]
Clonarea merge și pe DU din Capitan
Problema, să zicem, ar fi aia cu permisiunile. Deși, un utilizator de rând n-o să facă asta curând/frecvent/vreodată.
Pe mine m-a deranjat că nu mai pot să dau mount/unmount cu clic dreapta pe unități. Apple bastards!
Clonarea merge și pe DU din Capitan
Problema, să zicem, ar fi aia cu permisiunile. Deși, un utilizator de rând n-o să facă asta curând/frecvent/vreodată.
Pe mine m-a deranjat că nu mai pot să dau mount/unmount cu clic dreapta pe unități. Apple bastards!
Clonarea merge pe Capitan????? pe DU nativ al Capitanului?
Aveți El Capitan.
Ați avut nevoie cumva să ștergeți un CD sau DVD rewritable ? Da, fantomele trecutului, dar se mai întâmplă.
V-ați dus evident la Disk Utility.
Canci.
Mergeți frumos la iconița discului montat în Finder sau pe Desktop, click dreapta, erase this disk.
A, discul nu are o imagine ISO validă și nu apare în Finder ?
Nasol.
Ca root în terminal:
diskutil eraseoptical [quick] /dev/diskx
Unde x corespunde unității optice.
Cu quick evident face ștergere rapidă, fără șterge tot discul.