router wireless
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.02.07

Vreau sa-mi iau un router wireless pentru powerbook. Bugetul fiind de maxim 200 ron, m-am orientat catre http://www.epravalie.ro/retelistica/wireless/routere-wireless/d-link/di-524-di-524/
Din cate am citit e un model destul de bun.

Am si cateva intrebari:

Ar putea aparea probleme de compatibilitate cu macul ???
Powerbookul suporta WPA ???
Ce router folositi ( si recomandati ) care sa nu treaca de 200 ron ??

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Vezi ca au la diverta MSI cu 200RON si ai bonus si un stick pe usb wireless pentru alt comp fara placa wireless smile
Suport WPA, cum sa nu?
Eu am acasa tot de la diverta un COREGA si merge ok.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
D.O.R.U.T.Z. - 21 Martie 2007 03:46 PM

Vezi ca au la diverta MSI cu 200RON si ai bonus si un stick pe usb wireless pentru alt comp fara placa wireless smile

Am vazut. Doar ca, din ce citeam nu e foarte fiabil, si pentru mine asta conteaza. Vreau sa-l instalez si sa uit de el cateva luni smile ... Cu stickul nu prea am ce sa fac pentru ca desktopul tot prin cablu o sa sa fie conectat.

D.O.R.U.T.Z. - 21 Martie 2007 03:46 PM

Eu am acasa tot de la diverta un COREGA si merge ok.

Ce model ?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Important e sa te intelegi cu providerul, Uite, eu astept de o saptamina sa-i dea de cap unui d-link. Daca e in formula standard, pingul nu trece de router, daca il montez ca pe un switch, vad tot, dar ii paralizez reteaua!!! Ei, ma intelegi… Deja sint nervos. In curind, nevrozel!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Kiwi land
Macuser din: 06.11.06

Recomand cu caldura NETGEAR.

Am folosit un router NETGEAR 2 ani de zile nu am umblat niciodata la el, nici macar resetul de rigoare care se face recomandat cel putin o data pe saptamana.

Foarte usor de configurat, foarte fiabil, nu are nici un minus. L-am cumparat refurbised de la http://www.worldnet.ro.

Nu recomand de nici o culoare ceva de la D-Link, sunt ieftine dar in acelasi timp si foarte proaste, lucreze pe domeniul networking, in NZ broadband vine pe d-link pentru ca furnizorul il da gratuit, da o gramada de batai de cam, cand iti este lumea mai draga trebuie sa il restartezi, foarte prost softul de configurare.

Cam asta e sfatul meu NETGEAR.

• 54 Mbps 802.11G Wireless Router
Model WGR614     -  66 USD + TVA asta folosesc acum sunt foarte multumit de el, inainte cand eram in romania, asta am folosit si in romania timp de 2 ani, cand am ajuns aici am cumparat acelasi model.

Semnătură 

MacBook Pro 2.2 C2D, 4 Gb, 120 Gb, 128 VM Nvidia
MacBook 2.0 CD, 2 GB, 120 Gb
iPod Touch 8 Gb
Time Capsule 500GB

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu cred ca orice router decent isi va face treaba.
Am un SMC de vreo 5 ani, n-am avut nici o treaba cu el. DAR: probleme sunt la nivelui ISP-ilor. Naiba stie ce fac ei acolo, ca si la mine (UPC) trebuie sa jonglez din ce in ce mai des cu resetul, firwallul etc.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

eu recomand LinkSys Wireless G (al companiei Cisco), merge absotul excelent. 250 ron, dar stie mac cloning si multe altele.

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 
neo - 21 Martie 2007 05:03 PM

Model WGR614     -  66 USD + TVA

Unde ai gasit asa ieftin??

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

acolo, unde este el acuma… smile

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Eu am avut un USRobotics 5461 care a mers cam cu hopuri din cauza setarilor WEP+AEK. Nu-mi vedea PDA-ul netu’ neam. Am luat un Canyon cu 3 antene, l-am mufat, i-am dat cablu de WAN si… am avut retea. Cam atat. Amandoua mi-au detectat conexiunea la net si setarile aferente la prima mufare, fara alte setari sau rugaminti.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7