Am instalat pe iPhone 5. Merge la fel de bine ca pana acum doar ca am mai multe features ... La baterie nu am vazut nicio schimbare pana acum ... Ieri seara pe la 23 am incarcat full iar acum am 19%.
Folosesc pe el internet + bluetooth activ + Wi-Fi activ.
In meniul bateriei am:
- Utilizare 3 ore si 16 min.
- Repaus 18 ore si 4 min.
In sfârșit am dezinstalat mail. Folosesc de mult Outlook si de câte ori vroiam sa trimit ceva contextual pe mail mă punea sa configureze mail. Am mai dat remove la mai multe rahaturi. Am înțeles ca nu sunt dezinstalate ci doar remove crom home. Dar dacă nu sunt default acționa e totuși bine 😀
Am observat o chestie: nu imi mai recunoaste amprenta decat daca fac click fizic pe home button. Pe vechiul OS, ajungea doar sa fiu doar cu degetu peste home button si imi recunostea. Asa e normal pe iOS 10?
Revin cu update: chestia asta se intampla doar cand fac “raise to wake”. Pentru toate celelalte situatii, merge cu o simpla atingere ca si pe iOS-ul precedent, fara click fizic.
Revin cu update: chestia asta se intampla doar cand fac “raise to wake”. Pentru toate celelalte situatii, merge cu o simpla atingere ca si pe iOS-ul precedent, fara click fizic.
Settings -> General -> accessibility -> home button -> rest finger to open sa fie bifat.
Vad ca persista urmatoarea problema, si pe iOS 10:
Vreau sa pun poza pt un contact, aleg o poza din photos, ii fac zoom pe mecla, dau save. Ei bine, daca primesc mail de la acel contact (folosesc gmail, nu app nativa de la ei), imi apare toata poza, nu si zoom. Daca pe urma ma duc la contacts, observ ca pt contactul in cauza, s-a modificat poza selectata de mine, nu mai e zoom pe mecla, e toata poza. E enervanta chestia asta.
Pe 5s nu mai ajunge memoria :( o aplicatie, maxim doua, pe urma stau sa le incarce din nou. Imi plac noile sunete de la tastatura. Si un bug, cand scriu in fereastra asta si am dat zoom, pagina nu se misca odata cu cursorul incat sa vad ce scriu, dar nu sunt f sigur ca asa se comporta inainte.
La mine pe 5S merge bine, fără probleme evidente de memorie. totuși…
- nu mergea click lung pe săgeata din iMessages pentru efecte, rezolvat cu Settings/General/Accesibility/Reduce Motion pe Off
- nu se mai conectează automat la bluetooth în mașină - conectat manual de fiecare dată
- Photos - i-a luat o mulțime pentru Fețe (6000 de poze, totuși) - rezolvat cu așteptat
- cîteodata merge deblocarea (Rest finger on Home button - ON în General/Accessibility/Home button), cîteodată trebuie să apăs
- o cam ia prin mărăcini Predictive keyboard în două limbi (portugheză și engleză) dar m-am obișnuit repede.
N-am observant schimbări majore în durata bateriei, oricum, la cît îl folosesc, nu mă ține mai mult de 8-10 ore.