FTP metropolitan pt mac???
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

salut,

pana acum am avut RDS Cable link si am avut aceeasi viteza atat pentru intern cat si pt extern; mai nou mi-au montat fiberlink si metropolitanul merge beton (pe speed test mi-a dat peste 10Mbps.)
acum, stiu ca pentru pc exista odc, dc++, etc dar pt mac ce as putea folosi (shakespeer nu merge la mine… mi se pare nasol). eu pana acum foloseam limewire dar ala merge numai pe extern. vreau sa ma bucur si eu de banda metropolitana smile) voi ce folositi, ce ma sfatuiti?
si inca ceva… daca vreau sa schimb fisiere mari intre mine si un prieten… exista ceva ftp care sa ne mearga pe metropolitan?
thanks

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ia citeste aici

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

thanks… tot nu am dibuit eu shakespeer-ul insa mai butonez… nu inteleg de ce ma tot dau astia afara de pe hub-uri… nick-ul l-am scris cum vor ei, share am dat 16gb… ce mai vor smile)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ai firewall pe masina?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

nu, dar m-am prins… era pe active mode, l-am schimbat pe pasiv si merge. :d

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

nu cred ca vei gasi in reteaua metro (metro pt tine inseamna vlan-ul in care te afli) ceva pt mac-uri. poate doar un alt macuser ratacit….

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 26.11.06

Pentru schimb de fisiere (mari) intre mac-ul tau si ...sa zicem Pc-ul altuia prin internet, cea mai rapida si perfecta metoda pe care am testat-o eu si merge 100% ar fi sa: 1. te duci la sharing (din system preferences) si sa activezi personal web sharing
        2. te duci la folderul sites din home si creezi acolo un folder(de exemplu download)
          ce va contine informatia pe care vrei sa vrei sa o sheruiesti
        3. te duci din nou la share(din system preferences) si apesi pe link-ul
          ala de jos din pagina de la optiunea personalweb sharing
        4. ii trimiti link-ul respectiv celui cu care vrei sa sheruiesti fisierele
          din folderul sites adaugind insa la terminatia link-ului si numele folderului nou
          creat (in exemplul de fata ‘download’)
        5. ENJOY!!!!...smile

Semnătură 

Un mar pe zi te scapa de…virusi!... tongue wink

‹‹ router wireless      Verificare viteza net ››