Achizitionare Iphone 6 vs SE
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.10

Doresc sa achizitionez un telefon nou, desigur un Iphone, momentan detin un Iphone 5C.

Pot sa achizitionez un iphone SE din America, si ceea ce nu inteleg de ce iphone 6 sunt cam la acelasi pret (pe olx/okazii) cu un SE adus din afara, in jurul la 1600 lei.

Ce imi recomandati sa cumpar SE din America sau un Iphone 6, de pe olx (ei zic ca este sigilat + garantie).

Eu consider ca mai bine este un telefon nou si tind spre SE, ca ii desfac eu sigiliul si cutia.

Voi ce parere aveti ?

Multumesc.

Semnătură 

Iphone 7
Ipad 3
Iwatch 1 42
Iphone 6S Plus

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 21.07.08
geoge - 09 Noiembrie 2016 02:55 PM

Doresc sa achizitionez un telefon nou, desigur un Iphone, momentan detin un Iphone 5C.

Pot sa achizitionez un iphone SE din America, si ceea ce nu inteleg de ce iphone 6 sunt cam la acelasi pret (pe olx/okazii) cu un SE adus din afara, in jurul la 1600 lei.

Ce imi recomandati sa cumpar SE din America sau un Iphone 6, de pe olx (ei zic ca este sigilat + garantie).

Eu consider ca mai bine este un telefon nou si tind spre SE, ca ii desfac eu sigiliul si cutia.

Voi ce parere aveti ?

Multumesc.

Eu sugerez SE, la interior are componente mai recente, in plus, iphone 6 are ceva problema ce poate in timp sa apara.

Semnătură 

Early 2015 Retina MacBook Pro 2.9GHz 13”
June 2012 MacBook Pro 2.6GHz 15” vândut

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Faversham, UK
Macuser din: 24.06.06

Salut,

Folosesc un SE din prima zi in care a fost disponibil. Este excelent! Are exact aceleasi performante ca si un iPhone 6S, doar display-ul este de 4”. O alta diferenta este cititorul de amprenta care este acelasi ca si pe iPhone 6, unii zic ca ar fi mai lent dar cu siguranta este foarte rapid pentru mine, fara nicio intarziere in a-mi recunoaste amprenta atat la deblocarea telefonului cat si la plata prin Apple Pay.

Sfatul meu este ca intotdeauna sa achizitionezi tehnologia cea mai noua.

Semnătură 

Valentin Voica
(MacBook 13.3” Mid 2006 - 1.83 GHz Intel Core Duo, 2 GB RAM, 60 GB HDD)
(MacBook Air 13.3” Early 2015 - 2.2 GHz Intel Core i7, 8 GB RAM, 256 GB SSD)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 07.07.09

la 1600 ron gasesti iphone SE nou ,sigilat,  aici in Romania nu trebuie sa ti-l aduci din state. E mai mic la afisaj dar tine mai mult bateria decit la un 6.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05

iPhone SE 64GB - cea mai bună alegere!

avantaje:

1 - dimensiunea
2 - foarte sprinten
3 - baterie
4 - rezistență (iPhone 6 se îndoaie dacă nu ești atent)
5 - camera principală excelentă (detest selfie-urile)
6 - iOS 10 se mișcă excelent (“rise to wake”)
7 - prețul
8 - ...

continuați voi

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
claudiuT - 09 Noiembrie 2016 08:03 PM

la 1600 ron gasesti iphone SE nou ,sigilat,  aici in Romania nu trebuie sa ti-l aduci din state. E mai mic la afisaj dar tine mai mult bateria decit la un 6.

si unde pot gasi la acest pret ca la vodafone sau orange nu gasesc nicaieri la pretul acesta….poti sa imi dai o sugestie?

Mersi.

Semnătură 

Iphone 7
Ipad 3
Iwatch 1 42
Iphone 6S Plus

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 07.07.09

acum 2 saptmaini am luat de la un magazin /service pe de strada Jiului sector 1, capatul dinspre bdul Bucurestii Noi; am platit ,i-a taiat tipla in fata mea ,nu e blocat in vreo retea si garantia pentru el e la orange romania . Ieri am trecut sa schimb folia la un iphone 4 si mai aveau SE auriu ,am intrebat pentru ca vreau si eu sa trec la SE dar cel auriu nu ma prea atrage ( cel cumparat acum 2 saptamini era pentru sotie,telefonul ei dadea semne de mare oboseala ).
Arunca o privire pe la magazinele /service-urile din zona ta ( cele care arata a magazine nu dughene) si daca vezi ceva sigilat ,intreaba daca are garantie ,la cine are garantia .

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05

Ai menționat chiar tu două site-uri de anunțuri. Încearcă un search după “iPhone 5se” pe primul site. Îți recomand să iei de 64GB.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

ma refeream la nou din magazin si nou SH…este o mare diferenta.

Semnătură 

Iphone 7
Ipad 3
Iwatch 1 42
Iphone 6S Plus

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

Lira sterlina s-a devalorizat foarte mult dupa referendumul asupra Brexit asa ca poate merita sa incerci sa il cauti si in UK - transportul catre EU costa foarte putin, de obicei.

Semnătură 

Valentin Voica

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
felippe - 10 Noiembrie 2016 06:43 PM

Lira sterlina s-a devalorizat foarte mult dupa referendumul asupra Brexit asa ca poate merita sa incerci sa il cauti si in UK - transportul catre EU costa foarte putin, de obicei.

multumesc pentru informatie insa am intrat pe website apple.uk sa comand telefonul iar la livrare ei nu gasesc zip code-urile de la noi? ai idee cum as putea proceda?

Mersi.

Semnătură 

Iphone 7
Ipad 3
Iwatch 1 42
Iphone 6S Plus

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member

E putin probabil sa il poti comanda direct de la Apple fara sa ai adresa in UK. Mai repede eBay sau alti furnizori online desi vad ca deja au crescut preturile (iPhone SE 16GB era £359, acum e £379) imediat dupa lansarea noilor MacBook PRO.

Semnătură 

Valentin Voica

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.11.12

Daca nu faci prea multe poze si esti strans cu bugetul merita si cel de 16GB, NAND-ul e putin mai lent. Am in cloud 50 GB pentru poze deci nu vad unde-i problema.
L-am cumparat SH sigilat cu garantie la vodafone cu 1600 RON neverlocked, deci, se poate.
Lasand off-topicul la o parte e un telefon foarte bun.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Bennedict - 23 Noiembrie 2016 05:00 PM

Daca nu faci prea multe poze si esti strans cu bugetul merita si cel de 16GB, NAND-ul e putin mai lent. Am in cloud 50 GB pentru poze deci nu vad unde-i problema.
L-am cumparat SH sigilat cu garantie la vodafone cu 1600 RON neverlocked, deci, se poate.
Lasand off-topicul la o parte e un telefon foarte bun.

Salut, poti sa imi dai mai multe detalii de unde si cum ai achizitionat acest telefon de la Vodafone, ca eu ma uit pe website la ei si nu gasesc de nici un fel acest SH, in alta ordine de idei, el nu este codat doar pe Vodafone? daca eu sunt pe Orange, se decodeaza contra cost?

Multumesc pentru raspuns.

Semnătură 

Iphone 7
Ipad 3
Iwatch 1 42
Iphone 6S Plus